Kenan Ünal
Cezalı
Kirk yilda bir yapmayacak, Sarper yapmayacak.Kendisi troll denmesine çok kızar halbuki
Şimdi yüksek ihtimal kırk yılda bir yaptım hep bana sesiniz çıkıyo diyecek
TapaTalK
Bu onun Profiline uymuyor.
Kirk yilda bir yapmayacak, Sarper yapmayacak.Kendisi troll denmesine çok kızar halbuki
TapaTalK
Kendisi troll denmesine çok kızar halbuki
TapaTalK
Dün Linc, günlerdir Trollük, az kaldi Göztepe formasi ile resmini de görürüz herhalde.Aynen öyle,elalem sürekli trollüyor bir halt olmuyor biz 2 bir şey yaptık mı hemen tepki.
Seni sevdiğimi biliyosun ?Aynen öyle,elalem sürekli trollüyor bir halt olmuyor biz 2 bir şey yaptık mı hemen tepki.

Tövbe Tövbe.
Tudor birine bile tam olarak güvenmiyor önlü arkalı mı oynatacak bir deLato ile Linnes denemek lazım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor birine bile tam olarak güvenmiyor önlü arkalı mı oynatacak bir de![]()
Hocamızın ne kadar haklı olduğu her maçta görülüyor.Lato oynuyor keşke Linnes oynasa deniyor,Linnes oynasa Lato niye oynamıyor deniyor.İkisini toplasak 1 tane GS sol beki etmez.
Linnes bana göre her türlü önündedir Lato'nun da dediğin gibi ikisi de bizim çapımızda değil ah Asamoah ah Juventus :red:Hocamızın ne kadar haklı olduğu her maçta görülüyor.Lato oynuyor keşke Linnes oynasa deniyor,Linnes oynasa Lato niye oynamıyor deniyor.İkisini toplasak 1 tane GS sol beki etmez.
Gereken ceza verilmis, üzerinde daha fazla durmaya gerek yok.Ne yazdı da ceza aldı yine bu