17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Hadi be 7Dk kaldı sanki 1 saat. Geçmiyor!

Ahmet Oğuz-Ahmet İlhan kanadına dikkat etmek gerek. Yine yeni sistem denemesi. Hislerim beraberlik diyor umarım gerçekleşmez. :confused:

DNuOFcWXUAAaOPT.jpg:small

Qralllllllllllllll :cimbombom:

10 dk.dir mac konusunu ariyorum, neden farkli yerde acildi acaba?

Takım 2 maç tökezledi diye tribüne gitmeyen taraftarı bir daha stada almayacaksın. Ceza ve soğuktan dolayı boşsa birşey diyemem ama takım 2 maçta kazanamadı diye lider takımın maçına gitmiyorsan taraftar olsan ne olmasan ne.

Katilmiyorum. Takimin oynadigi futbolu begenmiyorsam gitmem. Futbol seyirciligi keyif icin yapilan birsey. Keyif almadigin birseyi neden yapasin?

Tudor ilk defa adam gibi bir kadro cikardi tebrik ediyorum. Korkak ezik vasifsiz oynayacagimiza soyle bam abam bam kadrolarla gider basaga yada bjkye yenilirim daha iyi

Tudor ilk defa adam gibi bir kadro cikardi tebrik ediyorum. Korkak ezik vasifsiz oynayacagimiza soyle bam abam bam kadrolarla gider basaga yada bjkye yenilirim daha iyi

nasıl bir fantazi düsündügünü cözebildinmi peki?

ben ne taktigini anladım ne de düsündügü seyi ama tahminim yine 3 5 2

cift forvette ise eren olmaz adam kıcını kaldıramıyor

Alacagiz insallah
Hadi buradan baslayip bir seri daha, ilac gibi gelecek

nasıl bir fantazi düsündügünü cözebildinmi peki?

ben ne taktigini anladım ne de düsündügü seyi ama tahminim yine 3 5 2

cift forvette ise eren olmaz adam kıcını kaldıramıyor

Taktik falan yok Halim. Bu ligde taktige falan da gerek yok. Taktik yaptigimiz fener ve trabzon macindaki ezikligimizi gorunce buna yuzde yuz emin oldum. Sagli sollu saldiracagiz

20 bini gecti seyirci , ekrana yansidiginda 25 i de gecebilir , bir anda artti

2.yari erenin yerine sinanida izleyebiliriz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Geri
Üst Alt