17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Cuma günü maçtayız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakem top oynatsın bu takımı gole boğarız.
Yeter ki her 30 saniyede bir oyunu durdurmasın.
Hafif sertliğe müsaade edip top oynatsın.
Bıraksın kıran kırana top oynayalım.
Ne şiş yansın ne kebap demesin.
Biz ancak oynarsak kazanırız. Son iki maçtır oyun sürekli duruyor.
Her iki kanat oyuncusu hızlı olmalı (rodrigues-yasin)
Ereni def etsinler takımdan. Devre arası Ömer şişmanoğlu gibi yedek bir forvet gelsin.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Selçuk Fernando
Rodrigues Belhanda Tolga
Gomis

hucum: garry gomis yasin
orta saha: belhanda fernando tolga
defans: linnes serdar maicon maryano
kaleci: muslera

1 Tudor sacmalamiyacak... ya lider ol ya cekil kenara
2 Oyuncular gereken pozisyonu alsin, baktin ki hoca sacmaliyor gec bildigin pozisyona sonucta mucadele edeceksin bari en iyi bildigin mevkine gore oyna.
3 Hakemmis yok faul ... Isyan edecek yerine dahada inatci ol. Faul mu verdi topu al hemen baslat... Hakem talimati imis yok oyunlar oynaniyormus.. 1ci penaltiyi vermezse ikincisini zorla.
4 Yonetim ve baskan bu konuda cok cok sinifta kaldi. Bizim bildigimiz klasik yonetim durusu biz efendi olalim mac oynansin. Rakipler mac oynanmadan bir onceki hafta baskiyi kurmaya basliyor bizdekiler ise 2 macta 5 puan kayibi sonrasi anca ufak bir itiraz cikariyor.. yuh!

iki ayri not
1 "taraftarlik" asiri bir sekilde degisiyor orta yol diye birsey kalmamis. Ya hersey mukkemel otesi gelsin Madrid..onlarin da..... biliriz algisi var diger grup ve acik ara buyuk grup ise hersey berbat rezillik otesi, asiri gergin bir durus.
2 Bizi 2 haftadar iyi sabote edenler bu hafta Genclere patlarlar. Bu defa kararlar hepsi bizim lehimize olacak. Gencler bir suru kart yiyecek en az 2 penalti 1 de Genclere kirmizi bekliyorum....ki ardindan rakipler basliyacak isyana ve ibre yine onlara dogru doner..... Yonetim dik durmazsa 3-4 haftaya puan farki tamamen yok olur.

Cezalı olanlar devir işlemlerini gerçekleştirsin.

Takımımızı yanlız birakmayalım.

Ben de korkuyorum bundan.

Öte yandan Selçuk ile Tolga yine aynı anda sahada olursa yine kabız oluruz.

sent via GSC

Ikisi de mecbur oynayacak.Adam kalmadi ya da Belhanda oynayacak birinin yerine ki kendisinin hemen 11'e donmesini hic istemiyorum.

Sinan'ı kazanma maçı olması gerekiyor bence. Bu çocuğu çift santraforda da kullanaibliriz yeri geldiğinde. Neden biraz süre alamıyor merak ediyorum.

Ben olsam kanatlarımızdan biri yokken Eren-Gomis yapıp 4-3-2-1 yaparım.

Ikisi de mecbur oynayacak.Adam kalmadi ya da Belhanda oynayacak birinin yerine ki kendisinin hemen 11'e donmesini hic istemiyorum.
Yasin oynamalı bence mutlaka. Yasin solda Garry sağda. Ortada Fernando nun yanında artık Tolga mı oynar Selçuk mu bilemem ama ikisi birden sahada olmamalı kesinlikle.

sent via GSC

tekrarliyorum

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Gary Belhanda Tolga Yasin
Gomis

bunu oynatmazsan adam felan degilsin Tudor. Gomis önde yapa yanliz kaliyor. Bukadar kanat oyuncumuz oldugu bir dönemde oynatmamak nedir olm

Yasin oynamalı bence mutlaka. Yasin solda Garry sağda. Ortada Fernando nun yanında artık Tolga mı oynar Selçuk mu bilemem ama ikisi birden sahada olmamalı kesinlikle.

sent via GSC
Solda Tolga yerine orijinal bir kanat oyuncusu oynadığında oyunun ne kadar hareketlendiği gördük. Bu maç yedek oyuncuları kazanmak adına önemli bir maç ve kesinlikle sol kanatta Yasin oynamalı.

İmkanı olup gelmeyen kendine Galatasaray lıyım demesin.

Geri
Üst Alt