17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Gençlerbirliği - Yeni Malatya maçına şöyle göz gezdirmiştim biraz. Gençler kendi evinde bile yarı sahasından çıkmayı düşünmedi hiç, deliler gibi defans yaptı. Ona rağmen ikinci yarı yedikleri golle kaybettiler.

Diyeceğim, muhtemelen gençler ölümüne defans yapacak. O yüzden skoru ilk yarı bulmakta zorlanabiliriz ve maç uzun süre 0-0 gidebilir. Umuyorum tribünler homurdanma yerine takımına itici güç olmayı tercih eder bu durumda.

En yakın ezeli rakibimiz 5 puan gerimizde, biz değil onlar düşünsün. Biz keyif yapalım.

Garry Rodrigues bu maçın yıldızı olur diye düşünüyorum özellikle ikinci yarı, eğer Tudor hoca tuhaf tercihlerde bulunmazsa.

ben anlamadim arkadas ndiaye sanki gitti yerine baska biri geldi. adam hic riske girmiyo sifir. sacma sapan isler yapiyo. gomis desen tirt. eren son 2-3 dakka oyuna giriyo helal olsun ama o kisa sürede macin icine etmeyi basarabiliyo. latovlevici kötü diyo herkes latovlevici zaten bu. kapasitesi bu. ne bekliyodunuz. roberto carlos mu ? alttarafi karabükspordan gelme düz bi adam.

DNiDzKKWsAAZGdV.jpg

Gomisin neresi tirt ya. Her mac hat trick mi yapacak

Gomis tirtmiymiş bunlara suarez getirsen kulp bulur
Jansseni sorsan dünyanın en iyi forveti der adamın son 2 maçta kaleyi bulan sutu yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Yasin Belhanda Rodrigues
Gomis

Gençlerbirliği maçında böyle çıkmayacaksında nerede çıkacaksın şu kadro Gençleri parçalar sonra Ndiaye ve Feghouliyi Tolga ve Yasin yerine Başak maçında oynatırız cezaları absürd olmazsa

2 maçtır galibiyete hasretiz.Farklı galip gelmemiz takımdaki havayı tekrar yerine getirir.

Yasin ve eren ikilisi 1 maçta girip skor değiştirsin be kardeşim böyle yedek olur mu
Oynatılıyorlar mı ki skor değiştirsinler?

Savunmak gibi olmasın zira Yasin'i sevmem ama Tudor adamlara hiç süre vermiyor.

Eren son maç 35 dakika oynadı ama ondan önceki maçlar hep oyunun son 1-2 dakikası oyuna girdi.

Bizim bu adamlardan faydalanmamız lazım Tudor bunu hiç düşünmüyor nedense. Allah korusun Gomis sakatlansa falan Eren'in hali hiç ama hiç iyi değil. Zerre kadar hazır değil adam hem mental hem fiziksel olarak bitik bir görüntüsü var.

sent via GSC

ben anlamadim arkadas ndiaye sanki gitti yerine baska biri geldi. adam hic riske girmiyo sifir. sacma sapan isler yapiyo. gomis desen tirt. eren son 2-3 dakka oyuna giriyo helal olsun ama o kisa sürede macin icine etmeyi basarabiliyo. latovlevici kötü diyo herkes latovlevici zaten bu. kapasitesi bu. ne bekliyodunuz. roberto carlos mu ? alttarafi karabükspordan gelme düz bi adam.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Yasin Belhanda Rodrigues
Gomis

Gençlerbirliği maçında böyle çıkmayacaksında nerede çıkacaksın şu kadro Gençleri parçalar sonra Ndiaye ve Feghouliyi Tolga ve Yasin yerine Başak maçında oynatırız cezaları absürd olmazsa
Bence çıkabilecek en iyi kadro bu, hatta içerde oynuyoruz, Tolga yerine çift forvet bile düşünüle bilir.

Oynatılıyorlar mı ki skor değiştirsinler?

Savunmak gibi olmasın zira Yasin'i sevmem ama Tudor adamlara hiç süre vermiyor.

Eren son maç 35 dakika oynadı ama ondan önceki maçlar hep oyunun son 1-2 dakikası oyuna girdi.

Bizim bu adamlardan faydalanmamız lazım Tudor bunu hiç düşünmüyor nedense. Allah korusun Gomis sakatlansa falan Eren'in hali hiç ama hiç iyi değil. Zerre kadar hazır değil adam hem mental hem fiziksel olarak bitik bir görüntüsü var.

sent via GSC

Fener maçında eren 20 dakika şans buldu yanlış hatırlamıyorsam.

Trabzon maçında aynı şekilde. Cenk bjk'de gomez ve aboubakar'ın arkasında olduğu maçlarda sonra'dan girip skor değiştiriyordu.

Eren çok güçsüz, zaten 1.golcü olduğu zamanlarda da yeterli değildi şimdi hepten saldı. Yedeklerimiz denildiği gibi beş para etmez ne kadar iyimser olurlarsa olsunlar. Belki de fatih hocanın elinde olsalar ikisi de yedekten gelip golleri atacaklar. Hoca ile alakası da olabilir bilemiyorum tam.

İlk haftalarda ki Galatasaray'ı izlemek istiyorum artık.

Fener maçında eren 20 dakika şans buldu yanlış hatırlamıyorsam.

Trabzon maçında aynı şekilde. Cenk bjk'de gomez ve aboubakar'ın arkasında olduğu maçlarda sonra'dan girip skor değiştiriyordu.

Eren çok güçsüz, zaten 1.golcü olduğu zamanlarda da yeterli değildi şimdi hepten saldı. Yedeklerimiz denildiği gibi beş para etmez ne kadar iyimser olurlarsa olsunlar. Belki de fatih hocanın elinde olsalar ikisi de yedekten gelip golleri atacaklar. Hoca ile alakası da olabilir bilemiyorum tam.
Yok 10 dakika oynamıştı Fener maçında.

Tudor yedekleri çok ihmal ediyor. Hadi Eren neyse de Yasin ve ne kadar kızgın olsam da Sinan bu ligde her türlü iş yapacak adamlar. Sinan'ın kafasına vura vura adam edeceksin.

sent via GSC

Yok 10 dakika oynamıştı Fener maçında.

Tudor yedekleri çok ihmal ediyor. Hadi Eren neyse de Yasin ve ne kadar kızgın olsam da Sinan bu ligde her türlü iş yapacak adamlar. Sinan'ın kafasına vura vura adam edeceksin.

sent via GSC

Hoca eli değmesi farklı bişey.

Şenol'u sevmesek bile adam ölüyo diriltiyo tebrik etmek lazım o konuda.

Yeri değil ama ayı osmanlı maçında 11e dönecekmiş sanırım. Özlemiştik yahu :)

Geri
Üst Alt