17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Gary Belhanda Tolga Yasin
Gomis

Bugünlük de yazdik 11i. Cumaya kadar yazacam bunu

Futbol Arena

ÖZEL - Tudor, Trabzonspor karşısındaki performansını yeterli görmediği Denayer yerine Serdar Aziz'e Gençlerbirliği maçında ilk 11'e alacak.

...

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Moderatör tarafında düzenlendi:
gençlerbirliği uzun top oynayıp 2.bölgedeki topları almasa bari inş modern bir futbol anlayışıyla çıkarlarda yenebiliriz. :asd22:

Yasin bu maçta oynamalı. İddia ediyorum, yasin oynarsa maça damga vurabilir, sever böyle maçları. Bumaçtada forma giymeyecekse devre arası gönderin gitsin zaten. Tolga denen adamı kanat kullanmaya devam etsin tudor efendi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu takim 50 bin kisi önünde kameni gibi kazma kaleciye gol atamiyosa sunibahce gibi kazma bi takimi yenemiyosa akabinde lazlar gibi mahalle takimina yeniliyosa eger orda bi eksik var demektir

bu takim 50 bin kisi önünde kameni gibi kazma kaleciye gol atamiyosa sunibahce gibi kazma bi takimi yenemiyosa akabinde lazlar gibi mahalle takimina yeniliyosa eger orda bi eksik var demektir

Kafadan sallama bir yorum

Kameni kazma bi adam değil abartma

Trabzon'da mahalle takımı değil büyüklerin hiç birine yenilmemiş gayet iyi bir takım. Hatta oyuncu genişliği açısından senden çok daha iyi.

Usturuplu sallayalım

Trabzon'da mahalle takımı değil büyüklerin hiç birine yenilmemiş gayet iyi bir takım. Hatta oyuncu genişliği açısından senden çok daha iyi.

Usturuplu sallayalım

trabzon kismina katilmiyorum hocam 20lik bebe yusuf orta sahamizi hasat etti

yasine bende cok sövüyorum ama herzaman diyorm yasin skor üretebilen bir adam o tecrübesi var her mac sonradan oyuna soksa bizim inat hırvat mutlaka biseyler yapar

eren gibi kereste degil,niye yedek kalıyorum diye sorun cıkaran adamda degil lescuk gibi

Usturuplu sallayalım

kameni kazmanin teki zapatadan bi farki yok. adami cöpe attilar serbest kaldi sunibahce aldi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Makara mı yapıyosun?

Daha yeni üye olmuşsun saçma sapan konuşmalar içindesin

cok agir ama bence

bencede senin yorumlarin sacma sapan ama söylemiyorum kardes

Geri
Üst Alt