17/18 H:11 | Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği | MS | 3 Kasım

Dikkatinizi çekti mi yav bizim maçlarda son zamanlarda hep Star TV nin dizi reklamları yapılıyor reklam panolarında.

sent via GSC

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. kovun şu keli allah aşkına. bu kadro nedir ya ? şu rezil takıma karşı bile 2 pozisyon bulduk yemin ediyorum kafayı yiyecem.

Hücum ve defans arasında köprü denen bir şey yok. Orta sahada adam yok top cıkarırken. Serdar denayer a ordan maicona ordan hooop şişir topu bu nedir

XPERIA X

Serdar, Denayer ve Maicon oyun kurmaya çalışıyor hahahaha bu zamana kadar izlediğim en kötü kurgu..

Ahmet Kumbaracı

Fenerbahçe maçıın kötü rakiple kopyası. O üçlüyü uyduruk fotolarla öven kişi bakalım neler yazar şimdi. Maçı kötü rakibe karşı nasıl olsa kazanırız da sonucu üçlü saçmalığına mı bağlar?

Ne kadar zeki bir taraftar toplulugumuz var. İnsan bazen hayret ediyor

Defansla hücüm arasındaki mesafeye bakar mısınız çıkarmıyoruz işte allah cezası tudor. yapacağın dizilişe de o kel kafana da ...

Serdar özkanı durduramayan takım şampiyonluk hayali bile kurmamalı devre arası ciddi takviye gelmezse ligin ikinci yarı rikerink denizli zamanının bir karışımı olur

Verdiği faule bak

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Oynanan oyundan hiç tatmin olmadım. Devre arasına kadar daha çok puan kaybederiz böyle oynamaya devam edersek

Çok mesafe var hatlar arası.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

ikiyi bulmamız şart yoksa bunlar bala g.te kesin atacak . ozellikle serdar

Geri
Üst Alt