17/18 H:11 | Göztepe 1-3 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

İzlemiyorum ama Beşiktaş ligdeki en kolay maçını oynuyor herhalde.

Babel´i anadolu topcusu diye istemedi kimse, gecen sene geldiginden beri Besiktas´in belki en verimli oyuncusu oldu. Burada tabi senolun da payi var.

Olum bariz iş var bu maçta öyle böyle değil tamam Beşiktaş'ın yenmesi normal de yürüye yürüye pozisyona giriyorlar dalga mı geçiyorsunuz

Sezonun en büyük yatışını izleyeceğiz. Adam sağlam yatmak için kadronun bile altını üstüne getirmiş. İyi cesaret ama, ben bağıra bağıra satamaz, salak yapmaya kalkar diyordum.

Aliağa 5 yer bugün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert kardesimize tebrikadoz

herif rotmani kesmis
manyakmidir nedir
takimi helva kivamina getirmis

Sert deplasman dedik, pamuk şekeri gibi oldu BJK için. Neyse yapacak bir şey yok, Göztepe'nin bu kadar üstlerde olması normal değildi zaten. Ligi orta, orta-alt seviyelerde bitirsin, düşmesin.

Sezonun en büyük yatışını izleyeceğiz. Adam sağlam yatmak için kadronun bile altını üstüne getirmiş. İyi cesaret ama, ben bağıra bağıra satamaz, salak yapmaya kalkar diyordum.

Aliağa 5 yer bugün.

iste futbolu adi gibi bilen bir uye

Özet;

fft226_mf7051802.Jpeg

Göztepe yatıyor imaları hoş değil arkadaşlar neden yatsın ki

Ha yatıyorlarsa da bir daha kalkamazlar umarım

Bjk nin fb den en net farki derbilerde basarili olamasa da anadoluya cok puan birakmiyor

belalisi olan bir kac takim var , basaksehir konya kasimpasa ilk aklima gelenler ,onun disinda kazaniyorlar

bu yuzden derbilerde puan kaybedebiliriz ama bjk ye kaybetmememiz lazim

Göztepe fos çıktı malesef.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Maçtan önce tahmin ettiğim gibi oldu. Göztepe'nin savunması zayıf ve kapanmayı bilmiyorlar. Bjk gibi hızlı kanat oyunculara olan takıma karşı bu sistem işlemez, kapanman lazım. CL'deki takımlar da açık oynadıkları için kaybediyorlar. Netice itibariyle önümüzdeki hafta %95 puan kaybedeceğimizi düşünürsek fark 3 veya 2'ye düşmüş oldu.

tipik b. uygun style yatis
buygun da fbye karsi hayvan gibi ofansif takim cikarirdi
tuna da goreceksiniz bize karsi selcuk rotmanin yani sira 2 tane daha defansif orta saha cikarip beraberlige oynar
SERRREFSIZ bjkli

SERKAN SAFAK 5 dk icersinde stadi terkedip login etmezse kendisini kinayalim
varmisiniz

Bas bas bağırdık burada Beşiktaş en rahat maçına çıkacak diye, bir kişi diyebilir mi Göztepe hocasının bugün diğer maçlardan hiçbir farkı olmadan bugün takımı sahaya çıkardığını. Maçtan önce de defalarca yazdım buraya bu maç en az 5 atarlar, Göztepe tüm dengeleri bozulmuş şekilde sahada olucaktır diye.
Neyine güvenip 4 forvetle çıkıp orta sahayı boşalttı Göztepe?
Tiyatro izliyoruz başka birşey değil.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt