17/18 H:11 | Göztepe 1-3 Beşiktaş | MS | 5 Kasım

Maçı sattılar ayrıca ek olarak devre arası Jahovic bjk'ye gittiğinde bu maçı gündeme getirmemiz gerek. Oynamaması net olarak ŞİKE

Ben mac satma dusunmuyorum da goztepe cok yumusak bir takim , takim direnci yok , hakeme tepki komik sekilde , tam bjk nin istedigi ortamdi

mac verme filan oldugunu sanmiyorum , bu tip ithamlar yine desteksiz oluyor , o zaman sen de her Gs odakli bir td nin takimini yenince rakipler de aynisini dusunur , sacma bir mantik yani

Alanya ve göztepe deplasmanlarından 6 puan cıkarmaları kötü oldu.
Başak yada bjk deplasmanlarının en az birinden puanla dönmemiz şart. Yoksa tablo kararır.
Herkese iyi akşamlar, iyi haftalar

Maçı sattılar ayrıca ek olarak devre arası Jahovic bjk'ye gittiğinde bu maçı gündeme getirmemiz gerek. Oynamaması net olarak ŞİKE

O zaman serdar da 5-1 lik macin 90 inci dk sinda sike sebebiyle mi sari kart gordu ve basaksehir macinda cezali oldu ?

ya da bugun basaksehirli caicara da ayni .

kanit var mi kanit ? Kanit yoksa iddia da ici bos kaliyor

kanit verin hemen gidelim uzerine

O zaman serdar da 5-1 lik macin 90 inci dk sinda sike sebebiyle mi sari kart gordu ve basaksehir macinda cezali oldu ?

Basında haberleri haftalar önceden çıktı adisin devre arası gideceği yönünde. Ve geçen hafta 90.dakikada yoktan yere sarı kart görüp cezalı duruma düşüyor. Bu masumca geliyor mu?

SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanit verirseniz sinan beyin meselenin uzerine gideceginden hic supheniz olmasin.

Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Alanya ve göztepe deplasmanlarından 6 puan cıkarmaları kötü oldu.
Başak yada bjk deplasmanlarının en az birinden puanla dönmemiz şart. Yoksa tablo kararır.
Herkese iyi akşamlar, iyi haftalar
plC6QO.gif
giphy.gif
A27.gif

sabri ve göztepenin savunma zaafiyetleri yüzünden maç böyle bitti...göztepe baya leş savunma konusunda.

Sonra Izmir takimlarini sevmiyorsunuz oluyor ulan göstere göstere sattilar maçi

nejat siyah-beyaz kulübün efsane oyuncusu davidsin gözlüğünü takarak kamufile olmaya çalışmış

Allahim sana geliyorum...buda bizim kombineli taraftarimiz oluyor...

insani hayrete dusuren bir post.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ilk günden beri söylediğim şeyi söylüyorum ve diyorum ki

GÖZTEPE BU LİGTE İLK 13 e giremez

max. 14 bitirir

walla hardesim bende macin bitmini muteakip bunlar ilk 10a giremez dedim
kagit helva ligi olsa belki ilk 8e girerler
superligde asla

Kotu bir sey demiyorum , ispati varsa irdeleyelim ustune gidelim

ama kafadan boyle dusunup de neyi kanitlayacaksin
Aslında haklısın, mantığın ile hareket ediyorsun, ispat olmadan konuşmayın diyorsun. Buraya kadar bana göre de bir sorun yok. Ama verdiğin örnek yanlış, bunun örnekte Galatasaraylı bir oyuncu kullanman ile de bir alakası yok yanlış anlama.

Biri maç içinde gelişen bir pozisyonda talihsiz bir şekilde görülen bir kart, diğeri ceza sınırında olduğunu bile bile maç sonu, artık hiç bir şey değiştiremeyeceğin bir durumda aldığın sarı kart. Tabiki buradan da o oyuncunun maçı sattığı anlamı çıkmaz ama düpedüz aptallık.

Geri
Üst Alt