Bu kadar rezil bir donemleri oldugunu sanmiyorum istatistiklere bakmak lazim. Fenerin de besiktasin da bu kadar rezil bir derbi donemi yoktur.

Fener'in yok,Bjk'nin çok.Fb'ye karşı hiçbir zaman dominant olamadık derbilerde ama Bjk'yi Ts'yi öttürüyorduk rahatça.Onlara bir gerileme var.Karamsarlıkla realite dışı değerlendirmeler yapmamak lazım.

Östersunds maçından sonra Tudor'un istifa etmesi lazım dediğim zaman takım yeni kuruluyor diye eleştirildim. Görünen köy kılavuz istemez bu adam çapsız bir teknik direktör bozuntusu bu akşam gitmeli

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır Denayer. Denayer demen lazım kural bu suçlu hep Denayerdir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Asıl suçlu Tudor bence Maicon STSL 'de geniş alandaki en arızalı adamdır büyük ihtimalle

Hala Maicon 'u taa orta sahaya kadar çıkarıyorsun Elia-Adebayor filan falloş ediyor adamı hala bişey yapmıyor Tudor izliyor öyle maç boyunca

Daha durun daha.

Eger bu tudor capsizi gitmesin kargalardanda minimum 4 yiycez

2 senedir basaksehirden 4 yemenin altinda ben birseyler ararim arkadas. Hemde cok bet ararim birileri istedi diye kaybedilen puanlardan biri yine.
Birilerinin masasi olmus baskan ve genel kurul olduktan sonra 3 ay sonra bi 4 daha yeriz

Tamam o zaman soyle diyeyim Aykut bile hocamiz.olsa Galatasaray'imin yenilmesi.bana koyar ben yeni.nesil Galatasaray li degilim ve Galatasaray ima yenilginistemem.isteuen de serefsizdir sana demiyorum genel

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mevzu istemek ya da istememek değil; olacağı Görmek.

Görüyordum. Çoğu Galatasaraylı gibi.

Ben görebiliyorken takımın başındaki göremiyorsa orda olmasının manası yok.

Alnitak Alnilam Mintaka

fener maçından sonra bunu göndersip Terim'i getirseydik bu maçtan sonra şampiyonluk havasına girmiştik ama şimdi hepimiz şampiyonluğun hayal olduğunu tamamen anladık bir kaç tudorcular hariç.
Terim gelmiyorsa zaten göndermeye de gerek yok bunun.

Beşiktaş maçında rezillik çıkmadan bu herifin def edilmesi lazım. Çok net.

Biz dişe diş rakiplere karşı böyle oynuyorsak zaten seneye ş.l ye gitmeyelim hiç gerek yok rezilliklere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek yönetimi ne yapsa elinde patlıyor, istifa edin gidin, kadro yapıyorsunuz Td'ye bak!!!

Arada hayvan gibi kadro kalitesi farkı var başımızda adam olsa bu maç 1-4 olurdu. Şu takımın Beşiktaş ve Fener hariç her takımı içeride dışarıda üçlemesi lazım. Yapamıyorsan bahane uydurmayacaksın.

Geri
Üst Alt