Ula şu kadro riekerink de olsa şimdiye 10 puan fark atardik

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Trabzon'un ligde yendiği en kolay takım - Galatasaray

Başakşehir'in ligde yendiği en kolay takım - Galatasaray

Fenerin ligde puan aldığı en kolay takım - Galatasaray

Büyük takım seviyesinden uzaklaşıyoruz tehlikenin farkında mı bazıları bilmiyorum

Tudor filan da , gole ragmen gomisin etkisizligi , eren ruh gibi , belhandada ne goruyorsunuz onu da anlamiyorum sezon basindan beri zten

lato rezil , kabul edelim ki mariano da bugun sabriano , butun ortalar arka bahce

Yediklerimize bak kaçanlara bak

gerçekten inanılması güç bir tablo

Mac bittikten sonra oyuncu degistiriyor Hirvat. Umarim mac sonu kovulur. Bu ne rezillik.

Inanin hemen kovmak cozum degil.

Son maci yapalim. Ogun kovalim.

Ama ogune kadar birini ikna etmek lazim.

Terim gelmez. Dursun sene sonu gider. Diger baskan adayi Terimi getirir.

Bize bu yili idare ettirecek bi teknik adam lazim.

Hatta soyle. Tudoru antrenor yapacaksin. Takimi kondusyon calistirsin. Yeni teknik adamin yaninda biseyler ogrensin.

Sonrada yollansin.

Bu ne be

Takımda haftalardır ayakta kalan tek oyuncu Gomis. Latlolevici, Eren ve Denayer'in oynadığı her maçı kaybederiz. Tudoe bu takımın en büyük düşmanıdır. Ndiaye de balon çıktı. Haftalardır hiç bir numarası yok.

Tolga soldan içeri giriyormuş, koşuyormuș, Ndiaye mücadele ediyormuş çok önemli kilit oyuncu imiş, bunları türk taraftarı anlamazmıș. Peki o zaman soruyorum, kaç haftadır kanatsız oyun oynuyoruz ve Gençlerbirliği maçının ilk yarısı dahil çok kötü oynadık, hatta Gençlerbirliği maçında gollerin çoğu bile kanattan geldi, kanatsız oyun oynamaktan siz ne anlıyorsunuz? Sizden kastım hala daha bu oyun tarzını savunan arkadaşlar, savunmak ile kalmayıp kaç maçtır çalan tehlike canlarını duyanlara etmediği lafı bırakmayanlara.

muslera'da 1-2 maç yedek beklesin artık.ilk iki golü adam gibi bir kaleci yemez!

Şu an tek istediğim 1-2 gol daha yememiz. Şu allahın belası adam çektirsin gitsin. Yemin ediyorum bi mause bi de tshirt heba ettim şu maçta.

Sampiyonlar ligine seneye Tudor ile gitsek mesela bir Bayern Munich deplasmaninda ne olur bana biri aciklayabilir mi?

Trabzon'un ligde yendiği en kolay takım - Galatasaray

Başakşehir'in ligde yendiği en kolay takım - Galatasaray

Fenerin ligde puan aldığı en kolay takım - Galatasaray

Büyük takım seviyesinden uzaklaşıyoruz tehlikenin farkında mı bazıları bilmiyorum
Bjk maçında 4-0 yada 5-0 kaybedecez tudorla. Şimdiden söyleyim birileri yine eleştirecek, hayal kuracak vs. Boş masallara karnımız tok. Bjk maçından sonra muhtemeln kovulabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş maçına fatih terimle çık, puan farkı hala istediğimiz seviyede çok geç olacak söylüyorum

Mevzu istemek ya da istememek değil; olacağı Görmek.

Görüyordum. Çoğu Galatasaraylı gibi.

Ben görebiliyorken takımın başındaki göremiyorsa orda olmasının manası yok.

Alnitak Alnilam Mintaka
Haklisin 39 yasindaki bir adamın Galatasaray basinda basarili.olmasini istemek gibi buyuk bir gunaha sahibim hele de su basiretsiz.Baskana ragmen ne yapayim.formaya an ask dolayisi ile madem.oyle beter olalim mi demeliyim sizler gibi demeyeceğim oley cekiyorlar hosunuza gidiyormu sirf tudor gitsin.diye.bu mudur yaziklar olsun ergen dedigimizde bozulanlar oluyor ergenler forumunda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 4-1 önde frei ve mevlüt ü alıyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt