Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sen gerçekten burada herhangi birinin maç öncesi kafadan mağlubiyet yazdığını falan mı düşünüyorsun? Bende şahsen tedirginim ve bu konuda yalnız olmadığımı, hatta büyük çoğunluğun tedirgin olduğunu düşünüyorum.Fenerle olan maçlarla bir tutma bu maçları adamların en leş hali bile bizi yenebiliyor ligde,Trabzonu ise sıradan bir anadolu takımı olarak görüyorum Bursaya 2-1 yenilmemizden farksız bişey fazla takılmayın her maç öyle olmayacaktır,Geçen sene Rikoyla yenecektik Bjkyi orada,Bence daha sakin olmakta fayda var yenilsek bile bunların dönüşü hep TT Arena olacak ki bu maçlarda minimum 2 puan bekliyorum.
Tedirgin olanlara da bence kimsenin bir şey deme hakkı yok. O kaybedilen iki maç kaybedildiği için değil, Futbol oynamadığımız, hatta bir adım daha ileri gidiyorum yapılan Teknik hatalar yüzünden oynayamadığımız için tedirginlik var. Buna her ne kadar beş gol atmış olsak bile Gençlerbirliği maçının ilk yarısını ekleye biliriz. Kim ne derse desin, Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda oynadığımız oyun iyi değildi.
Şimdi burada yine Tudora eleştiri var diye kimse celallenmesin. Taraftar olmanın yanında, hatta bayağa tutkulu bir taraftarımdır, gerçekleri söylemekte, hataları dile getirmekte, kimi zaman daha sakin, kimi zaman daha duygusal eleştirmekte hiç bir sakınca görmüyorum.
Bazılarınız eleştiriyi düşmanlık olarak algılıyorsunuz, bende bir türlü bunu anlamıyorum. Taraftar olmak, maç öncesi kazanacağımız konusunda umut beslemek, tedirgin olmaya engel değil. Eleştiriyi ise düşmanlık olarak algılamamanızı tavsiye ederim. Bu kimi zaman daha sakin olur, kimi zaman daha duygusal bu doğrultuda daha sert. Bu gayet doğal, dünyada tek tip insan yok sonuçta.