Oynayacağımız en derli toplu takım bakalım neler koyacağız

Bakalim bugun malatyayi yenebilecekler mi

ligin zorlugu ve her takimin problem cikarabilecegi gercegi basaksehir icin de gecerli

ts bjk ve fb maclarinda sinifi gectiler ama karabuk ve genclere maglup olduklari unutulmasin , malatya macinda da oyle 3 puan garanti degil

Mesaji duzenleme suresi gecmis , malatyaspor yazmisim, onu "yeni malatyaspor" olarak duzeltiyorum

Serdar ve Fehuli olsa daha iyiydi ancak Denayır ve Rodrigues iş yapacaklardır

Ne yazık ki şöyle bir şey bekliyorum

-------------------Muslera------------------
---Maicon--------Fernando--Denayer---
Mariano----------Koray-------------Tolga
----------Ndiaye--------Selçuk------------
-------------------Belhanda----------------
-------------------Gomis--------------------

DN2-92_XUAAzZ8Z.jpg

Biz GALATASARAY'ız ulan, Başakşehir'den mi korkacağız

Iyi de ya tudor yetersiz korkak , ona ders verecek olan avci da haz edilmez , senol aglak ve loser , aykut hasofmanli , terim gecimsiz , italyanlar gamsiz , hamza irkci , vitor ve riko tecrubesiz , advocat hiddink isleri bitmis dede , zaten rijkaard ve turevleri turkiye icin fazla profesyonel

kim yonetsin istiyorsunuz ulke takimlarimizi ? Bir anlasam
İmza

Ne yazık ki şöyle bir şey bekliyorum

-------------------Muslera------------------
---Maicon--------Fernando--Denayer---
Mariano----------Koray-------------Tolga
----------Ndiaye--------Selçuk------------
-------------------Belhanda----------------
-------------------Gomis--------------------

giphy.gif

Biz GALATASARAY'ız ulan, Başakşehir'den mi korkacağız
biz korkmuyoruz zaten, tudor korkuyor bu takımlardan biz tudordan korkuyoruz. bjk,fb,trabzon ve başakşehiri gözünde çok büyütüyor, normal hücum futbolumuzu oynasak eminim ki feneri ve trabzonu yenmiştik.

Son düzenleme:
Şu maçta Tudor saçmalamasın ve yenilmeyelim çok güzel olacak ...

Basaktan çekincek halimiz yok dusunmesi dahi korkunc ayni şey bjk icinde gecerli hic bir zaman bu deplasmanlardan cekinmedim çekinmem. Gidip yenip geleceğiz insallah

Kimse Başakşehir den çekinmiyor.

Başımızdaki ödlek adam dan çekiniyor millet, bence de tamamen haklı olarak.

sent via GSC

Kimse Başakşehir den çekinmiyor.

Başımızdaki ödlek adam dan çekiniyor millet, bence de tamamen haklı olarak.

sent via GSC

Son 12 maçın 6'sini Başakşehir, 4'ünü biz kazanmışız. 2 de beraberlik var. Tudorsuz da çokça kaybetmişiz. Kazandığımız 3 maç da Avcı'nın o arada Milli Takım'da olduğu maçlar.

1-0 yapip üzerine yatalim. Sonunda'da 0-2 yi yapip maci bitirelim :D

Başakşehir yenilmicek takımmı Allah aşkına. Ama başımızdaki korkak adam bu takımdan çok daha kötü hwmde ligin en çok gol yiyen takımlarından fb ve ts karşı atakbile yaptırnadı, 10 kişi defans yaptırdı. Başakşehirekarşı düşünemiyorum bile. Maça 10 defans oyuncusuyla başlayıp, stoperlere yardım eder diye gomis yerine ereni bile oynatabilir şaşırmam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor Caicara'nin cezali oluşundaki avantajimizi solda Tolga'yi oynatarak bertaraf edecektir.

Geri
Üst Alt