Halen daha 3 gun var.Ne bitmez araymis be kardesim.

Yenilmek yok, bunu düşünmek bile yok, bu sefer kıracağız şeytanın kafasını.

Bizi zorlayan takımlar bize karşı önlem alan takımlar genelde. Fener- Trabzon bu sekilde puan aldı bizden. Başakşehir genelde jendi futbolunu oynayan bi takim ben ümitliyim. Galibiyet gelecek inşallah...

Yenilirsek 2.oluyoruz

3 gün sonra yeni lider taşşehir az kalmış :(

Her güzel şeyin sonu geliyor malesef. Liderliğimizin son 3 günü.

Deplasmanda yenilip içerde max beraberlik alacağımız için ikili averajda geride kabul edelim biz kendimizi.

DOnKkP-XkAEBBhj.jpg

Adebayor kalan şu 3 günde sakatlanmazsa bu maçı almamız çok zor duruyor.Bu kadar gezgin bir forveti bizim defans nasıl durduracak merak ediyorum.Dame N'doye kağnısını bile durduramadıysak bunu nasıl durduracağız bakalım

Maça nasıl bilet alıcz bilgisi olan ? Kombinem var onun için başakşehir tarafından aldırmıyor ne yapmamız gerek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu konuyla ilgili uzun yazi yazmistim , zahmet edip bularak okuyun orada cevabi var

Hıyar gibi defans yapmaz, atak oynarsak kazanırız. İş Tudor'da biter. Şu kadro ile Başakşehir'i yenmemek ancak hoca farkından ötürü olur.

Dün akşam rüya gördüm rüyamda aziz yıldırım demirören falan bütün futbol simaları bir de arkadaşlarımmis yemekteyiz. Fener maçı oynanmış fener yenilmiş herkes aziz ve fenerle dalga geçiyor. Aziz de pişmiş kelle gibi gülüyor hatta bi ara fotoğraf çekip foruma atayım bu salağı diyorum ama çekemiyorum. Sonra bizim mac varmış maçı ankaralı olanlar bilir osmanlı kafede izleyecekmişiz. Ama aziz demirören ve bizim arkadaşlar yatsı namazı gecer kılalım diyorlar. Maça gelmiyorlar. Maçın sonucu ne oldu bilmiyorum. Oradan bundan cok daha sacma başka bir rüyaya dalmışım. Yanı diyeceğim kafayı yedim heralde. Maç ne olur bilemem ama fener yenilecek...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt