- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Balgam mi attin reys?
İlki normal piuft
ikincisi hkkk piuft
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balgam mi attin reys?
Takıma olan inancınız için tebrik ediyorum sizi
İnternetteki hamlelerine dikkat et ve gamlıGalibiyete inanarak gidiyoruz, galibiyete inanmayan varsa otobüse binmesin.

Hido naber,görüşemiyoruz uzun zamandır.
İnternetteki hamlelerine dikkat et ve gamlı
baykus oldugunu unutma![]()
Aramiza hosgeldin ,korkuttun beni ... adami foruma kustun sanmistimHido naber,görüşemiyoruz uzun zamandır.

Aramiza hosgeldin ,korkuttun beni ... adami foruma kustun sanmistim![]()
Layk sayimda hayli azalma oldu ,popi adamsin uzerinden prim yapiyoruz.Gördüğüm kadarıyla ben yazmayınca forumdaki popülariten hızla düşüyor.
Bi eğitemedin şu sarperi be serkanimLayk sayimda hayli azalma oldu ,popi adamsin uzerinden prim yapiyoruz.
Serkan adamin dibi olduğu için bence ona diklenen adamdan adam olmaz'Sarper'den adam olmaz' mı demek istiyorsun Yiğit?
Serkan adamin dibi olduğu için bence ona diklenen adamdan adam olmaz
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Knk foruma dondugun gun tartisma icinde yer alman beni uzer,hamlelerimize dikkat edelimSeni herkes linç ederken sana laf etmeyen 1-2 adam varsa onlardan biri de benim.Şu mesajı atarak sana laf etmeyen bir insanı da tahrik ediyorsun.Asıl senden adam olmaz.
Semtimin çocuğu adam. Ne art niyetim olacak.Serkan üzerinden imaj kasmaya çalışman hususunda olumlu düşünmediğimi belirtmek isterim.