Sapka konusunda anlastik sanirsam. "Tabii ki" degil de "tabi ki" dersen yanlis kelimeyi kullanmis olursun. "Tabi" kelimesi bagimlilik, baglilik anlami tasir. (Eski yazimiyla tâbi.) "Tabii" ise dogallik, olaganlik anlami tasir.

Noktali virgul konusunda dogrusu kesinlikle budur diyemeyecegim. Yalniz noktali virgulun ogeleri arasinda virgul olan sirali cumleleri ayirmakta kullanildigini biliyorum. Cumlenin "Turkce agirlikli okumadim, Turkce okudum" kismi da virgulle ayrildigindan baglactan onceki noktali virgulun kullanilmasi da bu yuzden elzem.
Hamza kardesim , şapkayı otomatik yazdı dememe rağmen itiraz etmişim gibi anlaştık diyorsun . Tabi ve tabii kelimelerinin farklı olduğunu da zaten gördüğün gibi yukarıda yazmışım . Tabi konusu ise benin hocalarımdan gördüğüm şahsi bir durum yani onda dil kurumunda tabii olarak geçtiğini biliyorum yani. Son olarak bağlaç kullanılan yerde noktalama işareti kullanılması çok saçma. Sen de objektif bakarsan zaten adı üstünde bağlaç olan bir şeyin yanına noktalama koymak ne kadar gerekli ? Neyse uzamasın, ben iyi niyetimden yazdım arkadaşa ama sen biraz işi başka yöne vurdun. Neyse diline önem vermen de çok güzel, devam et . Neyse iyi akşamlar sana

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw takımımızın kritik maçı öncesi Türkçe dersi görmek zorundamıyız ha,Kadro yazın haber sallayın

Yaw ağlayıp duruyorsun günlerdir modluğu hak etmeyen biriydin senden şikayetçi insanlar vardı en sonundaki seviyesizliğin ipini çekti git ötede ağla artık

Modluğu ben bıraktım çünkü senin gibi avellerle ne zaman tartışmaya girsem "Bu herif mod yav, nasıl bana böyle der" karşılığı alıyordum.

ChiDey4WUAAJon0.jpg

Modluğu ben bıraktım çünkü senin gibi avellerle ne zaman tartışmaya girsem "Bu herif mod yav, nasıl bana böyle der" karşılığı alıyordum.

Saçma sapan şekiller kesiyorsun mesaja disslike atılmasından birine saldıracak seviyedesin boşuna tartışmayacağım zaman israfı

DOXyxoRWAAA7e4i

Umarim yeneriz, aksi takdirde besiktas derbisinden sonra tuhaf seyler olabilir

Parçalı formayla çıkmamız önemli bir husus olur bu sezon hiç yenilmedik o forma ilen

Geldi çattı son 1 gün kaldı, yüzümüz gülecektir inşAllah.

Maçın sonunda yüzümüzde belirmesini umduğumuz ifade

İnşallah yüzümüzde böyle bir ifade belirmez. Mutluluktan oluşan bir tebessüm değil çünkü. Bu yüz ifadesi geçen yıl Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 yenildiğimiz maçta kameralara yansıdı. 2-0 yeniliyorken Sinan gümüş boş kaleye kaçırınca Tudor'da böyle bir gülümseme oldu.

İnşallah yüzümüzde böyle bir ifade belirmez. Mutluluktan oluşan bir tebessüm değil çünkü. Bu yüz ifadesi geçen yıl Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 yenildiğimiz maçta kameralara yansıdı. 2-0 yeniliyorken Sinan gümüş boş kaleye kaçırınca Tudor'da böyle bir gülümseme oldu.

tumblr_nq839nJpgO1so32gwo1_1280.gif

Aynen biliyorum Sinanın kaçırdığı pozisyon sonrasıydı ancak bunu alaycı bir tebessümden ziyade bir zafer tebessümü olarak revize ederiz umarım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt