Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Saçma sapan şekiller kesiyorsun mesaja disslike atılmasından birine saldıracak seviyedesin boşuna tartışmayacağım zaman israfı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma sapan şekiller kesiyorsun mesaja disslike atılmasından birine saldıracak seviyedesin boşuna tartışmayacağım zaman israfı
Birazdan nejat ve ahmet arif gelir umitsizlik kadrosu tamamlanır gibi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayrakları almış gezerdirNejat Vodafon civarlarındadır akşam gelir
Cezalı duruma düşsün biri bjk maçında ikiside lazım bizeMaicon ve Fernando sarı kart sınırında.
Cezalı duruma düşsün biri bjk maçında ikiside lazım bize
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarı görmek kolay Alanya maçı da içerde bence sorun olmazAlanyaspor maçını da banko görmemek lazım. İkisi de o maçta kart yiyip kupa maçında çekseler cezayı daha iyi olur ama bunun ayarlamasını yapamazsın bir pozisyon olur faul yapmak zorunda kalır oyuncu.
2.10 gelmez deplasmanda genelde 1 biterOranlar yine değişmiş yeter be kardeşim13/14 sezonuna kadar geriye gittim 2.40 3.20 2.10 oranlarına göre deplasman takımları 16 maçta 7 Galibiyet 7 Mağlubiyet 2 Beraberlik almış :d Yine süprüzlü oran koymuşlar. En azından kesin bir şey söylenmemesi iyi. Fb maçında ms0 çok barizdi hala sinirleniyorum.
2.10 gelmez deplasmanda genelde 1 biter
Çok iddaa oynadım 2.10 gelmiyor böyle maçlarda7 galibiyet varTek tek baktım maçlara genelde demek çok zor, neredeyse eşit.
Çok iddaa oynadım 2.10 gelmiyor böyle maçlarda