Saçma sapan şekiller kesiyorsun mesaja disslike atılmasından birine saldıracak seviyedesin boşuna tartışmayacağım zaman israfı
dc6c3313608dda5b680d859242907a78.jpg

Trabzondaki gibi dengesiz bi oyun oynar kaybederiz, pek umudum yok bu maçtan

Trabzon da belhanda yoktu bu sefer belhanda var ve üstüne garry'de olacağını düşünürsek maçı alma ihtimalimiz yüksek :D

Kazanırız, kaybederiz bilmiyorum. Başakşehir gerçekten iyi takım. Yenilme ihtimalimiz hiç de az değil, bunu kabul etmek gerekiyor. Ama sonuç ne olursa olsun Trabzon maçındaki gibi silik bir futbol seyretmeyelim.

Hiç umudum yok Trabzon macının kopyası olur...
Büyük maclarda elimiz ayağımız bir birine giriyor bırak pozisyona girmeyi rakip kaleye gidemiyor takım bunun tek sorumlusu korkar Tudor...

Haydi çocuklar haydi Tudor gözünüzü seveyim alın şu maçı bu yıl çıktığımız en kritik maç bu şu ana kadar kazanırsak hem liderliği iyice perçinleriz hem rakiplerimize iyi bir korku salarız
...

büyük maç mı?

ne büyük maçı en fazla 8 sene sonra ikinci lige düşecek bir takımla oynayacağımız sıradan bir maç. alırız.

Maicon ve Fernando sarı kart sınırında.

Cezalı duruma düşsün biri bjk maçında ikiside lazım bize

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanyaspor maçını da banko görmemek lazım. İkisi de o maçta kart yiyip kupa maçında çekseler cezayı daha iyi olur ama bunun ayarlamasını yapamazsın bir pozisyon olur faul yapmak zorunda kalır oyuncu.

Oranlar yine değişmiş yeter be kardeşim :D 13/14 sezonuna kadar geriye gittim 2.40 3.20 2.10 oranlarına göre deplasman takımları 16 maçta 7 Galibiyet 7 Mağlubiyet 2 Beraberlik almış :d Yine süprüzlü oran koymuşlar. En azından kesin bir şey söylenmemesi iyi. Fb maçında ms0 çok barizdi hala sinirleniyorum.

Alanyaspor maçını da banko görmemek lazım. İkisi de o maçta kart yiyip kupa maçında çekseler cezayı daha iyi olur ama bunun ayarlamasını yapamazsın bir pozisyon olur faul yapmak zorunda kalır oyuncu.
Sarı görmek kolay Alanya maçı da içerde bence sorun olmaz
Ikiside cezalı bile olabilir

Oranlar yine değişmiş yeter be kardeşim :D 13/14 sezonuna kadar geriye gittim 2.40 3.20 2.10 oranlarına göre deplasman takımları 16 maçta 7 Galibiyet 7 Mağlubiyet 2 Beraberlik almış :d Yine süprüzlü oran koymuşlar. En azından kesin bir şey söylenmemesi iyi. Fb maçında ms0 çok barizdi hala sinirleniyorum.
2.10 gelmez deplasmanda genelde 1 biter

Maicon, Beşiktaş maçı için çok önemli. Denayerle Serdarla Beşiktaş zor anlar yaşatabilir bize. Chedjou'nun katlettiği 2-2lik maça gibi olmasın.

Geri
Üst Alt