Yok ya gaza bile gelemiyorum harbiden bu hoca ile yine ezik büzük bir top oynayıp yenilmeyiz diye temennimi revize edeyim ben galibiyet filan beklentim yok top oynayalım yeter
67dd3860b4564854a3de1d0fe20ab849.jpg

Bugünkü skordan sonra beraberlik de bizim için müthiş sonuç. Ama bizimki 11 adam defans yaptırır puan alacağım diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Motivasyon arttı iki takım içinde güzel maç olacak umarım umarım ligin fişini çekecek skoru alırız .. şampiyonluk işi psikolojik biraz da bu işi en iyi biz yürütürüz bu lig de şu maçı kazandığın zaman içerde 50 bine oynarsın sonraki maç final zaten artık bu adamlar olur bu iş bitti demeye başlarlar çok maç var belki ama motivasyonlarını kıracağımız maç bu maç bence..

Bir taraftar olarak dediğin gibi olması beni de fazlasıyla memnun eder. Ancak kadronun yeterli görülüp, ara transfer döneminin 'keyfe keder' gözüyle geçiştirilmesi sonucunu doğurmasından endişe etmekteyim. Bu kadro ile şampiyonlıuk çok zor, takviye lazım...

O hatayı 15/16 sezonuna başlarken yaptılar inşallah o hatalarından bir ders çıkarmışlardır ...

NTV de Lato solda diyorlar ulan koy Linnesi be bir maçtada en güçlü kadromuzla çıktığımıza emin olalım

Zaten defansif oynatacakti bjknin beraberliginden sonra iyice defansif oynatacak.

Muslera
Mariano Maicon Denayer Lato
Fernando
Garry Ndiaye Tolga Belhanda
Gomis

Diyolla Linnes,Eren kulübe

Yav şu Tolga'nın hala orada oynaması dramdır gerçekten. Sanki çok komplike savunma yapıyoruz anasını satayım Başak bizi illa geçecek bari hücum yönünde bir oyuncumuz olsa idi Yasin şu kadroya dahil edilmeliydi kesinlikle evet iki beyinsiz kanat oyuncumuz olurdu ama kanat oyuncumuz olurdu en azından rakibin acaba diyeceği, Tolga'yı gören bekler kanat oynuyor zaten.

Operasyon olmasaydı lig çoktan bitmişti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor hakkındaki ''Nötr'' tavrım devam ediyor. FB-Trabzon maçlarında olduğu gibi, ezik futbol-kötü sonuç durumunda olumsuz tarafta olurum bundan sonra; futbol anlayışı skordan daha önemli benim için. Her şeyi doğru yaparsın da şans yanında olmaz bazen, bunu eleştirmem...

Başarılı olmasını çok isterim; onun başarısının takımın başarısı olacağından ayrı tutarak söylüyorum; bizden sonra da başarılı bir kariyeri olmasını dilerim. Trollüğü kendisine vazife edinmiş kişiler yok saysın benim postlarımı; kendilerini zaman ve enerji harcamaya değer bulmadığımı belirtmiş olayım bu vesileyle...

Geri
Üst Alt