Kazanıp herkesle başşak geçeceğiz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beraberlik fena olmaz,maglubiyet çok kötü olur.ama işte insan bekliyo dogum günü olunca,bi galibiyet hediyesi....başaksehire bile galibiyetin yok 3 senedir...baya ezikçe bi durum.

Son düzenleme:
şimdii bu maç ekstra bir daha önemli oldu eğer yarın kazanırsak şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz başahşehir 'e 6 bjk'ye 7 puan fark atmış oluyoruz

Bu da ilk yarıyı elimizi kolumuzu sallayarak lider bitirmemiz demek ...

Bir taraftar olarak dediğin gibi olması beni de fazlasıyla memnun eder. Ancak kadronun yeterli görülüp, ara transfer döneminin 'keyfe keder' gözüyle geçiştirilmesi sonucunu doğurmasından endişe etmekteyim. Bu kadro ile şampiyonlıuk çok zor, takviye lazım...

bjk keşke kazansaydı, beraberlik fena degil diyip 6 stoperle çıkabilir bizim hoca

yarın bizim taraftarın daha çok olma ihtimali var mı?yoksa bagcılar başaksehir hattındaki bi dolu gereksiz işsiz güçsüz mü doldurur maçı?

Beşiktaş maçından sonra beraberlik hakkımız oluştu. 1 puan kötü değil bu maçtan.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 puan iyidir mantığıyla çıkacaksak yenilelim ciddiyim. Kazanıp fişi çekmek varken neden berabere kalalım. Ts ve fb'yi yensek zaten çift haneli puan farkına ulaşmış olacaktık. Tudor hala 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkacaksa florya'ya dönmesine gerek yok, Başakşehir'den Atatürk havaalanına doğru yola devam etsin.

Son düzenleme:
1 puan iyidir mantığıyla çıkacaksak yenilelim ciddiyim. Kazanıp fişi çekmek varken neden berabere kalalım. Ts ve fb'yi yensek zaten çift haneli puan farkına ulaşmış olacaktık. Tudor hala 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkacaksa florya'ya dönmesine gerek yok Başakşehir'den Atatürk havaalanına doğru yola devam etsin.

Trabzon maçında da herkes kazanacağımızı söylerken, ben 1 puanın çok iyi olacağını söylemiştim. Başakşehir maçını da ne yalan söyleyim onları favori görüyorum. Bence 1 puan kötü değil bu maçta.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beraberlik biraz daha anlam kazandı bjk nin puan kaybıyla

Sezonun en kritik maçı,yenersek vodafonda bjkye ters olan gol atmak için sahaya çıkacaklar clde hep ilk maçtaki 3 puanın ekmeğini yediler kontrayla rakipleri yendiler,beraberlik iyi diyen teknik direktörde,taraftarda gitsin malatyaspor filan tutsun,biz Galatasarayız profilimiz amma düştü yaa,çıkacan bam bam bam oynıcan yeneceenn

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydi olm ya silik oynamayın yeter bakın rakipler tek tek dökülüyor kalan tek rakibi de siz dökün denize olsun bu iş haydi çok zor değil.

Tudor hocam artık rahat rahat 0-0a oynayıp yenilebilir.

29
23
22

Allahım nolur allahım.

Yok ya gaza bile gelemiyorum harbiden bu hoca ile yine ezik büzük bir top oynayıp yenilmeyiz diye temennimi revize edeyim ben galibiyet filan beklentim yok top oynayalım yeter

tinerciler puan kaybettiyse bizim de kaybetmemiz lazım malum sebeplerden ötürü
umud katsayılarını sekteye ugratan bir gelişmedir bu

[FONT=&quot]Daha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]MAÇ SONUCU | Başakşehir 4-0 Galatasaray

Hazırlanalım şimdiden
[/FONT]

Beraberlik de iyidir oynayacagimiz en derli toplu takım

Geri
Üst Alt