- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Kazanıp herkesle başşak geçeceğiz.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdii bu maç ekstra bir daha önemli oldu eğer yarın kazanırsak şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz başahşehir 'e 6 bjk'ye 7 puan fark atmış oluyoruz
Bu da ilk yarıyı elimizi kolumuzu sallayarak lider bitirmemiz demek ...
1 puan iyidir mantığıyla çıkacaksak yenilelim ciddiyim. Kazanıp fişi çekmek varken neden berabere kalalım. Ts ve fb'yi yensek zaten çift haneli puan farkına ulaşmış olacaktık. Tudor hala 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkacaksa florya'ya dönmesine gerek yok, Başakşehir'den Atatürk havaalanına doğru yola devam etsin.Beşiktaş maçından sonra beraberlik hakkımız oluştu. 1 puan kötü değil bu maçtan.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzon maçında da herkes kazanacağımızı söylerken, ben 1 puanın çok iyi olacağını söylemiştim. Başakşehir maçını da ne yalan söyleyim onları favori görüyorum. Bence 1 puan kötü değil bu maçta.1 puan iyidir mantığıyla çıkacaksak yenilelim ciddiyim. Kazanıp fişi çekmek varken neden berabere kalalım. Ts ve fb'yi yensek zaten çift haneli puan farkına ulaşmış olacaktık. Tudor hala 1 puan iyidir kafasıyla maça çıkacaksa florya'ya dönmesine gerek yok Başakşehir'den Atatürk havaalanına doğru yola devam etsin.
Çelişkili mesaj nedir nasıl atılır