4-4-2 , 4-1-4-1 , 4-3-1-2 her site nerdeyse değişik kadro veriyor ve hepsinde Lato var

1 puan versinler, sahaya çıkmayalım.
Puan çıkarırsak gerçekten iyi iş yapmış oluruz. 1 alırsak kazanmış kadar sevineceğim, hem başakla olan üç puan farkını koruruz hem de besiktasla farkı tekrardan 5e çıkarırız.
Tudor böyle maçları başaramıyor bende 1 puana fitim.

Noluyor size yahu! Bu kadar karamsar olmayın.Takımımız ligin en az gol yiyen en çok gol atan takımıdır.Doğru bir taktikle oynarsak yenebiliriz.Rakibin gücü sınırlı. Her şampiyonluk öyküsünde kilit maçlar vardır.Biz şu an ligde iyi olsak da kilit bir maçımız daha olmadı. Ancak bugün kazanarak şampiyonuz demeye başlayabiliriz.Lige damga vurma zamanıdır dostlar haydi ayağa kalkın.Şampiyonluk için sadece teknik,taktik performans yetmez.Taraftarın da havaya girmesi lazım.Başakşehir gibi tarihi olmayan bir takımdan mı korkuyoruz.Maçtan sonra gevrek gevrek twitter'dan yazı yazmalarına izin vermeyeceğiz!!!

Emre Belözoğlu’nun yaşadığı sakatlığın tam olarak geçmediği Abdullah Avcı’ya bildirildi. Yedek oturabilir, az süre alabilir. Son karar ise Abdullah Avcı’nın. (NTV Spor)

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Yakıştıramadım.

Hayatım boyunca rüyamda skor görmedim bugün gördüm. 3-2 yenileceğimizi gördüm. Ama buna rağmen kazanacağıma eminim. Olumsuz şeyleri aklımızdan çıkaralım.

8 saat kaldı.
Ortada hoca yok. Bunu anlamıyorsunuz ama anlayacaksınız.

GALATASARAY HOCASI BÜYÜKLERE YENİLELİM AMA ŞAMPİYON OLALIM DİYEMEZ. Tamam Kasımlar onların Mayıslar bizim olsın ama sen bu takımın hocasısın böyle açıklama yapıp nasıl motive edeceksin takımı, oyuncular nasıl bir psikoloji ile oynayacaklar.

Git Tudor'a sor 1 puan ok der bugün için, ha günümüzde olur belki kazanırız ama o hoca denilen zat bugün sahaya kazanmak için çıkmayacak.

Emre oynamazsa güçleri yarı yarıya düşer.

Ortada hoca yok. Bunu anlamıyorsunuz ama anlayacaksınız.

GALATASARAY HOCASI BÜYÜKLERE YENİLELİM AMA ŞAMPİYON OLALIM DİYEMEZ. Tamam Kasımlar onların Mayıslar bizim olsın ama sen bu takımın hocasısın böyle açıklama yapıp nasıl motive edeceksin takımı, oyuncular nasıl bir psikoloji ile oynayacaklar.

Git Tudor'a sor 1 puan ok der bugün için, ha günümüzde olur belki kazanırız ama o hoca denilen zat bugün sahaya kazanmak için çıkmayacak.

Tudor eleştirilerini anlıyorum. Büyük maçlarda kendini ispat edemedi. Kimi noktalarda eleştirilere katılıyorum. Korkak futbol oynuyor. Ama ben hayatım boyunca en kötü Galatasaray sahaya çıktığında bile yeneceğimiz inancıyla maçı seyrediyorum. Maç günü olumsuz şeyler gördüm mü ben karakterim olarak çok üzülüyorum. Bu konuda çok duygusalım. Bugün geçsin eleştireceksek yarın eleştirelim. Yoksa Tudor evet eleştirilecek bir teknik direktör.

"GALATASARAY HOCASI BÜYÜKLERE YENİLELİM AMA ŞAMPİYON OLALIM" lafına gelince evet haklısın. Böyle düşünebilir; düşünsün, doğrudur. Ben de öyle düşünüyorum. Fenerbahçe'yi yenip yenmemek benim umurumda değil. Şampiyon oluyor muyuz ona bakarım. Ama teknik adam olarak bunu sesli düşünmemek gerek. Her maça kazanma amacıyla çıkmamız gerektiği için böyle bir ifade kullanılmamalı. Bugün susalım yenilirsek eleştirelim üstat.

Buyuk mac kazanamamak tek Tudorun sucu degil.

Geldigi gunden beri derbi mac kazanamayan bi baskan bozuntusu var.
Hava toplarına iyi çıkan, oyun kurabilen, dikine oynayan, çevre kontrolünde başarılı bir başkanımız olsa derbiler bile sıradan maç kıvamında geçerdi.

ABVDÖ!:)...

Bu sezonun ilk maçları gibi devamlı tempolu şeklide oynamamız lazım Başak'ın oyuncuları yaşlı bu tempoyu kaldıramazlar 60-70 e kadar gol yemezsek de sonraki dakikalarda 1-2 gol atıp işi bitiririz bursa maçı gibi olmasını bekliyorum

Bir de tudor lütfen mallık yapma

Yakıştıramadım.

Hayatım boyunca rüyamda skor görmedim bugün gördüm. 3-2 yenileceğimizi gördüm. Ama buna rağmen kazanacağıma eminim. Olumsuz şeyleri aklımızdan çıkaralım.

8 saat kaldı.

Bende 3-3 gördüm valla rüyamda bizim maçı, fb maçı 1-1 gördüm. Ama yenileceğimize eminim :D

Bende 3-3 gördüm valla rüyamda bizim maçı, fb maçı 1-1 gördüm. Ama yenileceğimize eminim :D

Yıllardır rüyasında skor görenlere hayret etmiş, geyik yaptıklarını düşünürüm. Sabah 3-2 skorunu gördükten sonra korkarak uyandım; rüya olduğunu anladığım anda sevinçle yataktan kalktım. Hayırdır inşallah dedim. Umarım yanılırım. Umarım rüyam korkularımın bir yansımasıdır. :D

Ben kazanacağımıza inanıyorum :)

416afaae5448e37c50049b435a503ec5.jpg

Emre Belözoğlu’nun yaşadığı sakatlığın tam olarak geçmediği Abdullah Avcı’ya bildirildi. Yedek oturabilir, az süre alabilir. Son karar ise Abdullah Avcı’nın. (NTV Spor)

Çene ekleminde elide kolunda ve kaşlarında sıkıntı yoksa oynayabilir.

545927572b761-fft99-mf1895399.jpeg

Maçın şifreleri tempo ve baskı.

Başaklı veteranların rahat top dolaştırıp zamanı ayarlamalarına fırsat verirsen mağlup olursun.

Rüyanızda nasıl 2-3 görüyorsunuz yav , ben 1 den sonra uyanıyorum.Çoğu zamansa hatırlamıyorum.

Çok iyi haber

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt