Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
4-4-2 , 4-1-4-1 , 4-3-1-2 her site nerdeyse değişik kadro veriyor ve hepsinde Lato var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 puan versinler, sahaya çıkmayalım.
Puan çıkarırsak gerçekten iyi iş yapmış oluruz. 1 alırsak kazanmış kadar sevineceğim, hem başakla olan üç puan farkını koruruz hem de besiktasla farkı tekrardan 5e çıkarırız.
Tudor böyle maçları başaramıyor bende 1 puana fitim.
1 puan versinler, sahaya çıkmayalım.
Yenemeyiz boşuna izlemeyin.
Gözlemlediğim kadarıyla maçın berabere bitme ihtimali ortadan kalktı.
Ortada hoca yok. Bunu anlamıyorsunuz ama anlayacaksınız.Yakıştıramadım.
Hayatım boyunca rüyamda skor görmedim bugün gördüm. 3-2 yenileceğimizi gördüm. Ama buna rağmen kazanacağıma eminim. Olumsuz şeyleri aklımızdan çıkaralım.
8 saat kaldı.
Ortada hoca yok. Bunu anlamıyorsunuz ama anlayacaksınız.
GALATASARAY HOCASI BÜYÜKLERE YENİLELİM AMA ŞAMPİYON OLALIM DİYEMEZ. Tamam Kasımlar onların Mayıslar bizim olsın ama sen bu takımın hocasısın böyle açıklama yapıp nasıl motive edeceksin takımı, oyuncular nasıl bir psikoloji ile oynayacaklar.
Git Tudor'a sor 1 puan ok der bugün için, ha günümüzde olur belki kazanırız ama o hoca denilen zat bugün sahaya kazanmak için çıkmayacak.
Emre oynamazsa güçleri yarı yarıya düşer.
Hava toplarına iyi çıkan, oyun kurabilen, dikine oynayan, çevre kontrolünde başarılı bir başkanımız olsa derbiler bile sıradan maç kıvamında geçerdi.Buyuk mac kazanamamak tek Tudorun sucu degil.
Geldigi gunden beri derbi mac kazanamayan bi baskan bozuntusu var.
Yakıştıramadım.
Hayatım boyunca rüyamda skor görmedim bugün gördüm. 3-2 yenileceğimizi gördüm. Ama buna rağmen kazanacağıma eminim. Olumsuz şeyleri aklımızdan çıkaralım.
8 saat kaldı.
Bende 3-3 gördüm valla rüyamda bizim maçı, fb maçı 1-1 gördüm. Ama yenileceğimize eminim![]()
Çene ekleminde elide kolunda ve kaşlarında sıkıntı yoksa oynayabilir.Emre Belözoğlu’nun yaşadığı sakatlığın tam olarak geçmediği Abdullah Avcı’ya bildirildi. Yedek oturabilir, az süre alabilir. Son karar ise Abdullah Avcı’nın. (NTV Spor)
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Çok iyi haberEmre Belözoğlu’nun yaşadığı sakatlığın tam olarak geçmediği Abdullah Avcı’ya bildirildi. Yedek oturabilir, az süre alabilir. Son karar ise Abdullah Avcı’nın. (NTV Spor)
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app