Aksama hazırız
51ba0870fb7483bdeed4d3b10b818ee8.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer emre denen herif yoksa işimiz kolaylaşır orta sahayı ele alabiliriz ...

Yıllardır rüyasında skor görenlere hayret etmiş, geyik yaptıklarını düşünürüm. Sabah 3-2 skorunu gördükten sonra korkarak uyandım; rüya olduğunu anladığım anda sevinçle yataktan kalktım. Hayırdır inşallah dedim. Umarım yanılırım. Umarım rüyam korkularımın bir yansımasıdır. :D

Ben kazanacağımıza inanıyorum :)

O zaman maç banko üst diyebiliriz :)

Emrenin olmayisi bizi daha cok rahatlatir

BUGUNGUNLERDENGALATASARAY

Noluyor size yahu! Bu kadar karamsar olmayın.Takımımız ligin en az gol yiyen en çok gol atan takımıdır.Doğru bir taktikle oynarsak yenebiliriz.Rakibin gücü sınırlı. Her şampiyonluk öyküsünde kilit maçlar vardır.Biz şu an ligde iyi olsak da kilit bir maçımız daha olmadı. Ancak bugün kazanarak şampiyonuz demeye başlayabiliriz.Lige damga vurma zamanıdır dostlar haydi ayağa kalkın.Şampiyonluk için sadece teknik,taktik performans yetmez.Taraftarın da havaya girmesi lazım.Başakşehir gibi tarihi olmayan bir takımdan mı korkuyoruz.Maçtan sonra gevrek gevrek twitter'dan yazı yazmalarına izin vermeyeceğiz!!!

Başakşehire şansımız tutmuyor maalesef. Kazanamıyorsan kaybetme olarak bakıyorum ben de bir taraftar olarak artık.

Bir de deplasmanda mağlubiyet alınınca iç sahada arenadaki taraftar sayısı da azalıyor maalesef. Trabzonspor deplasmanı sonrasında Gençlerbirliği maçında olduğu gibi. O yüzden en az zararla çıkalım. Takımı deplasman kaybedince maça gelmeyen taraftar gerçeğinden nefret ediyorum. Gençlerbirliği maçı şenlik gibiydi. O şenliği kaçırdılar sırf hamsi kafalı bir hakem bizi doğradı diye.

Emre yoksa işimiz kolaylasir. He şu var bide. Beraberlik cokda uzmez açıkçası. Ama kazanalım.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer emre denen herif yoksa işimiz kolaylaşır orta sahayı ele alabiliriz ...
Emrenin olmayisi bizi daha cok rahatlatir

BUGUNGUNLERDENGALATASARAY
Beni yaniltmadiniz ligin en iyi orta sahasi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezonun ilk maçları gibi devamlı tempolu şeklide oynamamız lazım Başak'ın oyuncuları yaşlı bu tempoyu kaldıramazlar 60-70 e kadar gol yemezsek de sonraki dakikalarda 1-2 gol atıp işi bitiririz bursa maçı gibi olmasını bekliyorum

Bir de tudor lütfen mallık yapma

Bence topu daha cok tutup cevirmemiz gerek. Adamlar bir yerden sonra mutlaka duracaktir . Ardindan Press ile tamamiyle hataya suruklememiz gerek.
Dedigin gibi herifler yasli. İkisini bi arada yaptiktan sonra 55-60da stop edip hatalara baslayacaklar

o eksik bu eksik muhabbetleri bize yaramıyor biz o tarz bir takım degiliz malesef nezaman rakip eksik olsa gördük durumları

mümkünse tam kadro oynasınlar

Ndiaye sarı sınırında diyorlar, kırmızı yedikten sonra sarıları silinmiyor mu :confused:

Emre-Mahmut yoksa yeneriz herhalde.

Ne emresi yaw
geriye koşmayan adam ligin en iyi orta sahası olabilirmi
yanında mahmoud yokken gördük m takımda

hocamiz hakkinda mesnetsiz ifadeler kullaniliyor geregi yapilsin

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt