FutbolArena

ÖZEL - Galatasaray'da Igor Tudor, Emre Belözoğlu'nun oynamayacak olması üzerine Ndiaye'ye, "Senden daha ofansif bir oyun sergilemeni istiyorum. Ofansa daha fazla yardımcı olup Belhanda ile birlikte sorumluluk al" dedi.

Östersund maçları sadece 2 yeni transferle oynandı ve buna rağmen 2.maçta eleyebilirdik şansımız yaver gitse gerçi ben Uefadan elenmeye bu sezonki lig yarışından sebeple olumsuz bakmıyorum ama tabiki başarısızlıktı,İlk 3 haftaya göre takım baya çözüldü hatta Sivas maçı bile kolay geçmemişti ilk devre sonunda gelen gol rahatlatmıştı.Gerçi böyle diyoruz ama Karabük,Bursa maçlarında kaç pozisyona girdiğimizi unuttum mesela,Antalya ve Konya kötü geçen ancak takım kalitesiyle 4 puan çekilen maçlardı,Fb maçları her zaman farklı oluyor geçen sezonda Tudor vardı maç boyu pozisyona girmeden kazanmışlardı,Ts maçında Garryi oynatmayışı büyük hataydı kabul ediyorum ama maçtada her şey puan kaybımız için oluşmuştu en efektif adamımız Feghi attılar beleş bir kartla,Belhanda yok zaten Garry oynayabilirdi belki ama oda sakatlık çıkışıydı Fernandoyu biçtiler es geçildi ve Tudor tabiki gereksiz çekindi o berbat takıma üstünlük kurmalıydık her türlü
Aslında en iyi maçı Karabük maçıydı, sırf 2 gol yedik diye o kadroyu bozmamalıydı, ki esas hakem katliamını o maç yaşamıştık. Bursa maçı da fena değildi ve enteresandır o maçlarda aldığı risklere rağmen sonradan gene hep önlem almaya çalışan zihniyete geri döndü. Takımın da ayarı bozuldu. Şimdi o güven kaybını toplamak için bu maç iyi fırsat hele de emre ve mahmut aynı anda yokken. Ha ama buna rağmen hala sahada silik bir takım görürsek üzerine konuşmanın anlamı kalmaz zaten.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir tane olsun büyük mac kazanin artik lan

Ulan Emre Beleşide Modric yaptık sakat sakat kendini zorlayıp çıkması daha iyi olurdu

keşke emre ve mahmut oynasa,ne farkeder ki...Galatasaray cıkıp yenmeli başaksehiri her halükarda

Fernando ceza sınırında yalnız.
Bu maçta sarı görse iyi olur gibi.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt