- 21 Ocak 2010
- 72.800
- 51.231
- 5.003
Atkıdan bahsetmemeniz üzdü.Ekibimizi lider yapan adama edilen laflara bak
Mancini Prandelli ya da Riekerink gibi şekilli saçı olsa ama 2. 3. Olsak bayılırdınız
Gscde Kellere yapılan discrimination durmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atkıdan bahsetmemeniz üzdü.Ekibimizi lider yapan adama edilen laflara bak
Mancini Prandelli ya da Riekerink gibi şekilli saçı olsa ama 2. 3. Olsak bayılırdınız
Gscde Kellere yapılan discrimination durmalı
Maicon Badou ve Regesin 3er sarıları var 3üde ceza sınırında. Ndiaye bu maç kesin sarı görür ama Fernando ve Maicon sarı görmezlerse Alanya maçında çok dikkatli olmaları gerekiyor.
Hakan Özmertle İnler oynayacaksa ve yine yenemezsek maç sonu Tudor'a sevgilerimi ileteceğimi belirtmek isterim.
Git Tudor'u yalamaya devam et sen hırb.Gereksiz Post
Atkıdan bahsetmemeniz üzdü.
Git Tudor'u yalamaya devam et sen hırb.
bugün sadece basaka koymicaz belli ki.....
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana göreyse herkese göre olabilir dy, kafa açma.Şık bir fular her daim renktaşlarımızın içini gıdıklamıştır
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Realden Barçadan bahset rtaş GS sana göre değil !!!
Bu sezon özelinde bakacaksak Östersunds'a kadar gitmemiz gerekir. Antalya maçındaki rezaleti de unutmadık. Takım maç boyu tek şut atmış, ceza sahasına bile girememişti. Derbilerde ki silik ve ezik futbola değinmeye gerek yok. Esasen olay 3'lü 4'lü 5'liden ziyade takıma yerleştirdiği zihniyet. Konya maçı da çok kötü bir maçtı kazanıldığı için ön plana çıkmadı. Gençler maçında birşey denedi mesela çok mantıksız değildi, en azından oyuncular yerli yerindeydi ama futbol olarak ilk yarı gene çok kötüydü. Ha bu şekilde bir denemeye fazla itiraz etmem, ama takımın verimi düştükçe düşüyor. Kadro istikrarı var gibi gözüküyor ama genel olarak oyuncuların ayağına vurulmuş bir pranga var gibi. Bazı oyuncular ilk maçlarında ki etkinliklerini gösterememeye başladılar, bunda en başta Belhanda, Ndiaye ve Feghouli geliyor. Rakibi durdurmaya yönelik önlemlere ağırlık vermesi takımın ayarını bozdu. Bugün kaybetse liderlik de gidecek mesela o zaman ne anladım ki ben bu işten. 3 kulvarda giden takımlar gene geldiler yakaladılar bizi, o zaman doğru bunun neresinde? Bugün kazanıp tekrar at başı gitmesi lazım, diğer türlü kimse kusura bakmasın eleştiri de alır hakaret de yer, gayet normal bir durum.Nedir bu yanlışlar bu sezon özelinde soruyorum,Ts maçında Garry'i oynatmayışı ve Fener maçına 3'lü çıkmasımı ki o maçta 15 dkda 4'lüye döndük ve yine maça hükmedemedik belli durumlardan ötürü.
Sana göreyse herkese göre olabilir dy, kafa açma.
Bu sezon özelinde bakacaksak Östersunds'a kadar gitmemiz gerekir. Antalya maçındaki rezaleti de unutmadık. Takım maç boyu tek şut atmış, ceza sahasına bile girememişti. Derbilerde ki silik ve ezik futbola değinmeye gerek yok. Esasen olay 3'lü 4'lü 5'liden ziyade takıma yerleştirdiği zihniyet. Konya maçı da çok kötü bir maçtı kazanıldığı için ön plana çıkmadı. Gençler maçında birşey denedi mesela çok mantıksız değildi, en azından oyuncular yerli yerindeydi ama futbol olarak ilk yarı gene çok kötüydü. Ha bu şekilde bir denemeye fazla itiraz etmem, ama takımın verimi düştükçe düşüyor. Kadro istikrarı var gibi gözüküyor ama genel olarak oyuncuların ayağına vurulmuş bir pranga var gibi. Bazı oyuncular ilk maçlarında ki etkinliklerini gösterememeye başladılar, bunda en başta Belhanda, Ndiaye ve Feghouli geliyor. Rakibi durdurmaya yönelik önlemlere ağırlık vermesi takımın ayarını bozdu. Bugün kaybetse liderlik de gidecek mesela o zaman ne anladım ki ben bu işten. 3 kulvarda giden takımlar gene geldiler yakaladılar bizi, o zaman doğru bunun neresinde? Bugün kazanıp tekrar at başı gitmesi lazım, diğer türlü kimse kusura bakmasın eleştiri de alır hakaret de yer, gayet normal bir durum.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etraf tepkilerini ölçüp düşmanlarını belirlemeye çalıştım. Pek atlayan olmadıRenktaş iyice Pep Perkenin KIRO versiyonu oldun yaw .... ?
Oç'nin açılımı nedir renktaş?Biralar hazır. Akşamı bekliyoruz. beleşogluda yok miss
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi