Maicon Badou ve Regesin 3er sarıları var 3üde ceza sınırında. Ndiaye bu maç kesin sarı görür ama Fernando ve Maicon sarı görmezlerse Alanya maçında çok dikkatli olmaları gerekiyor.

bana kalsa Ndiaye bugün sari yesin. Maicon + Fernando Alanyaya karsi cifte saridan kirmizi. Böylece Kupada ceza yiyip, bjkye oynarlar

Muhtemelen kadro
a979381ca501f50a60569d58143d7962.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayi mac oncesi elestirenler var, neyin pesindesiniz anlamadim daha mac oynanmamis elestiriye baslamissiniz bile, bunu yapan da hep ayni kisiler, bikmadiniz mi

Çok ayıp sözler ediliyor , lütfen kırıcı olmayalım :(

Nedir bu yanlışlar bu sezon özelinde soruyorum,Ts maçında Garry'i oynatmayışı ve Fener maçına 3'lü çıkmasımı ki o maçta 15 dkda 4'lüye döndük ve yine maça hükmedemedik belli durumlardan ötürü.
Bu sezon özelinde bakacaksak Östersunds'a kadar gitmemiz gerekir. Antalya maçındaki rezaleti de unutmadık. Takım maç boyu tek şut atmış, ceza sahasına bile girememişti. Derbilerde ki silik ve ezik futbola değinmeye gerek yok. Esasen olay 3'lü 4'lü 5'liden ziyade takıma yerleştirdiği zihniyet. Konya maçı da çok kötü bir maçtı kazanıldığı için ön plana çıkmadı. Gençler maçında birşey denedi mesela çok mantıksız değildi, en azından oyuncular yerli yerindeydi ama futbol olarak ilk yarı gene çok kötüydü. Ha bu şekilde bir denemeye fazla itiraz etmem, ama takımın verimi düştükçe düşüyor. Kadro istikrarı var gibi gözüküyor ama genel olarak oyuncuların ayağına vurulmuş bir pranga var gibi. Bazı oyuncular ilk maçlarında ki etkinliklerini gösterememeye başladılar, bunda en başta Belhanda, Ndiaye ve Feghouli geliyor. Rakibi durdurmaya yönelik önlemlere ağırlık vermesi takımın ayarını bozdu. Bugün kaybetse liderlik de gidecek mesela o zaman ne anladım ki ben bu işten. 3 kulvarda giden takımlar gene geldiler yakaladılar bizi, o zaman doğru bunun neresinde? Bugün kazanıp tekrar at başı gitmesi lazım, diğer türlü kimse kusura bakmasın eleştiri de alır hakaret de yer, gayet normal bir durum.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon özelinde bakacaksak Östersunds'a kadar gitmemiz gerekir. Antalya maçındaki rezaleti de unutmadık. Takım maç boyu tek şut atmış, ceza sahasına bile girememişti. Derbilerde ki silik ve ezik futbola değinmeye gerek yok. Esasen olay 3'lü 4'lü 5'liden ziyade takıma yerleştirdiği zihniyet. Konya maçı da çok kötü bir maçtı kazanıldığı için ön plana çıkmadı. Gençler maçında birşey denedi mesela çok mantıksız değildi, en azından oyuncular yerli yerindeydi ama futbol olarak ilk yarı gene çok kötüydü. Ha bu şekilde bir denemeye fazla itiraz etmem, ama takımın verimi düştükçe düşüyor. Kadro istikrarı var gibi gözüküyor ama genel olarak oyuncuların ayağına vurulmuş bir pranga var gibi. Bazı oyuncular ilk maçlarında ki etkinliklerini gösterememeye başladılar, bunda en başta Belhanda, Ndiaye ve Feghouli geliyor. Rakibi durdurmaya yönelik önlemlere ağırlık vermesi takımın ayarını bozdu. Bugün kaybetse liderlik de gidecek mesela o zaman ne anladım ki ben bu işten. 3 kulvarda giden takımlar gene geldiler yakaladılar bizi, o zaman doğru bunun neresinde? Bugün kazanıp tekrar at başı gitmesi lazım, diğer türlü kimse kusura bakmasın eleştiri de alır hakaret de yer, gayet normal bir durum.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Östersund maçları sadece 2 yeni transferle oynandı ve buna rağmen 2.maçta eleyebilirdik şansımız yaver gitse gerçi ben Uefadan elenmeye bu sezonki lig yarışından sebeple olumsuz bakmıyorum ama tabiki başarısızlıktı,İlk 3 haftaya göre takım baya çözüldü hatta Sivas maçı bile kolay geçmemişti ilk devre sonunda gelen gol rahatlatmıştı.Gerçi böyle diyoruz ama Karabük,Bursa maçlarında kaç pozisyona girdiğimizi unuttum mesela,Antalya ve Konya kötü geçen ancak takım kalitesiyle 4 puan çekilen maçlardı,Fb maçları her zaman farklı oluyor geçen sezonda Tudor vardı maç boyu pozisyona girmeden kazanmışlardı,Ts maçında Garryi oynatmayışı büyük hataydı kabul ediyorum ama maçtada her şey puan kaybımız için oluşmuştu en efektif adamımız Feghi attılar beleş bir kartla,Belhanda yok zaten Garry oynayabilirdi belki ama oda sakatlık çıkışıydı Fernandoyu biçtiler es geçildi ve Tudor tabiki gereksiz çekindi o berbat takıma üstünlük kurmalıydık her türlü

Bu maçtan sonra çoğu kişinin Tudor hakkındaki düşünceleri kesinleşecektir. Olası bir "kötü,korkak oyun" sonrası gelen mağlubiyette hem takım içi hemde taraftarlarda oluşan sinerji dağılabilir. Benim Tudor'dan beklediğim rakibe göre oyun değil de kendi oyununu oynatması. Emre ve Mahmut'un olmaması(eğer doğruysa) çok büyük avantaj

kesin be, daha kendi aranizda dogru duramiyorsunuz, birde mac yorumu yapip cözüm sunuyorlar, siz böyle yaptikca üye sayisi azaliyor haberleri yok

Geri
Üst Alt