Artik yuksek olasilikla genel averaj sebebi ile 2-0 da yetmeyecek leipzig e , 3 fark lazim

ama oyle ya da boyle portoya yenilmeleri buyuk bir surpriz olmaz ve bu gerceklesirse de yuksek olasilikla son maca isleri kalacak

orasi sampiyonlar ligi ve o endiseyi yok edemezsin zihninden

Mekan Şampiyonlar Ligi de grup UEL'den hallice. Porto'ya iç sahada kaybetmeleri sürpriz olur ayrıca..

Mekan Şampiyonlar Ligi de grup UEL'den hallice. Porto'ya iç sahada kaybetmeleri sürpriz olur ayrıca..

Sunu kast ediyorum . Porto macinda porto cok daha istekli ve ihtiyacli olacak

ben bir porto bjk macina iki taraf adina da garanti bakamam . 10 uncu dk bir kirmizi kart penalti olur bir sey yasanir hic belli olmaz

ayrica maci kazanabilecek bile olsalar oncesindeki haftalarda akillar orada olacaktir

Sunu kast ediyorum . Porto macinda porto cok daha istekli ve ihtiyacli olacak

ben bir porto bjk macina iki taraf adina da garanti bakamam . 10 uncu dk bir kirmizi kart penalti olur bir sey yasanir hic belli olmaz

ayrica maci kazanabilecek bile olsalar oncesindeki haftalarda akillar orada olacaktir

Yani haklısın aslında. Yine de CL'de ne olursa olsun 2 önemli deplasmandan 6 puanla çıktılar bizim Başakşehir maçındaki olası bir puan kaybımız bjk'yi iyice havaya sokacak. Sezonun en kritik 3-4 haftasına giriyoruz ve çok umutlu değilim maalesef..

son yılların en berbat fenerini evimizde yenemedik deplasmanda kaostaki çökmüş trabzonu yenemedik kaçan 5 puan kafamızı ağrıtmaz umarım

Muhtemelen korkak bir anlayışla sahaya çıkar, önde baskıyı yer ve 1-0 geri düşeriz. 60. dk gibi bir kaç saçma oyuncu değişikliği yapar, daha da kötü oynamaya başlarız. 1-0 veya 2-0 kaybederiz.

Emresiz çok vasattilar bugün
Emrenin üzerin e oynamalıyız maçtan kopsun
Hiç ürkütmedi bugünkü başakşehir
Yenebiliriz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basaksehir maci kredi anlaminda son mac . Eger puan kaybi olursa bjk deplasmani puanlarin esitlenecegi hale burunebilir

basaksehir , ts ve bjk deplasmanlarini atlatmis oluruz ama diger yandan tum puan kredimiz de tukenmis olur

bjk alanya ve goztepe deplasmanlarinda hic puan kaybetmeyip bir nevi gencler macini dengeledi , bizim de zor da olsa ya basaksehir ya da bjk macinda rustumuzu ispat edip son 5 puanlik kaybi notralize etmemiz sart

Muhtemelen korkak bir anlayışla sahaya çıkar, önde baskıyı yer ve 1-0 geri düşeriz. 60. dk gibi bir kaç saçma oyuncu değişikliği yapar, daha da kötü oynamaya başlarız. 1-0 veya 2-0 kaybederiz.

O zaman Maci izlemeyeceksin heralde "renktaş"

İlk yarının liderini büyük oranda belirleyecek maç olur.Benim beklentim yok.1 puan alırsak çok çok sevinirim

Emresiz çok vasattilar bugün
Emrenin üzerin e oynamalıyız maçtan kopsun
Hiç ürkütmedi bugünkü başakşehir
Yenebiliriz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre'ye nefes aldırmamak lazım, kesinlikle katılıyorum bi boşluk bulsa adam 60 metre oyun yönünü değiştirebiliyor kitlersek bir çok yönden avantajı ele alırız

Ndiaye çok güzel kitler ama hakem izin vermez.

Ndiaye çok ilerde kalır o göreve en uygun adam Belhanda sürekli markaj yaparsa emre'nin sinirleriyle de oynar bir de emre'ye sarı kartlık olmayan faullerden sürekli yapmalıyız şöyle 6-7 kez darbe aldı mı emre çıldırır kontrolü kaybeder belhanda da psikolojik olarak yıpratsa kırmızı bile yediririz :D

Ndiaye çok ilerde kalır o göreve en uygun adam Belhanda sürekli markaj yaparsa emre'nin sinirleriyle de oynar bir de emre'ye sarı kartlık olmayan faullerden sürekli yapmalıyız şöyle 6-7 kez darbe aldı mı emre çıldırır kontrolü kaybeder belhanda da psikolojik olarak yıpratsa kırmızı bile yediririz :D

Güzel senaryo :asd:

Medya bizi iyi şişiriyor da arada sadece 3 puan var.Galibiyeti alıp,Göksel'in itlerini rüyadan uyandırmalıyız.

cok önemli mac yw

Geri
Üst Alt