Mete Yucel
Yeni Üye
- 6 Kasım 2017
- 50
- 0
- 251
İçimden 2-2 geçiyor
yenilmemek daha önemli bence.
Şampiyonlukta rakibimiz bence bjk değil başakşehır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lü defanstan ve sol açık tolga fantezisinden vazgeçerse kazanırız diye düşünüyorum. Bir Ndiaye'nin deliciliğinden ileride niye yararlanmıyor bunu hiç çözemedim.Kendisini göstermesi için kritik bir maç, korkak bir futbol oynatırsa eleştirilerin artacağını biliyordur muhtemelen. İyi düşünelim iyi olsun.
İçimden 2-2 geçiyoryenilmemek daha önemli bence.
ewt bu dkdan itibaren negatif msjlara tarafimca DISLIKE uygulamasi yapilacaktir
o zaman dua et de maçın sonucu lehimize olsun
yoksa baya bir yorulursun
skor kötü olursa güzelleme yapanların %90'ı Tudor'un kellesi için en ön saflarda olacaktır
futboldan hiç memnun olmayan bizleri bile ezip geçerler yani bunun için
Basaksehir takiminin sampiyon olabilecek kapasitesi bence yok. Her türlü tinercilerle kapisiriz.
ha?
mactan once negatiflige - atacam dedim futboldan memnunum benzeri bisey demedim
mactan once yazmamısın o msgda
mactan oncesi icinse eyvallah
destek son dkya kadar olmalıdır elbet
Geçen sene CL müziği eşliğin de uğurlanmıştık bunu unutan şerefsizdir çıkıp oynasınlar bunu da kazanamıyorsak nasıl şampiyon olacağız ? eze eze yenmemiz lazım medyasına hakemine fedarasyonuna alayına koymamız lazım bu maç.. bu maç şampiyonluk nöbetinin başlayacağı maçtır. Vodafone da yenilmesek de olur ama bu maç çok önemli..
.Hiç öyle düşünmüyorum kardeşim.Nedenini soracak olursan,bjk bir sonraki tura eş kaza turu geçebilecek bir takımla karşılaşırsa ligi tamamen unutur ki sonraki turda yine şanslı bir kura bekliyorumBaşakşehir tam tersi avrupa defterini kapattı,tüm gücüyle lige sarıldı ve kapasitesi yok demeyin arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz.
Fernando, Badou, Tolga, Rodrigues, Belhanda, Eren, Gomis hepsi sahada olmalı.
Bunun yolu da 3-4-1-2 gibi gözüküyor.
Serdar cezali, 3 stoper nasil oynayacak?
Eger Günter/Calik oynamayacaksa cok zor.
Ben de 4-4-2'yle cikacagini; Genclerbirligi macindan Selcuk yerine Badou'nun, Serdar yerine sol bekte Linnes/Lato'nun secilecegini dusunuyorum.
Geçen sene CL müziği eşliğin de uğurlanmıştık bunu unutan şerefsizdir çıkıp oynasınlar bunu da kazanamıyorsak nasıl şampiyon olacağız ? eze eze yenmemiz lazım medyasına hakemine fedarasyonuna alayına koymamız lazım bu maç.. bu maç şampiyonluk nöbetinin başlayacağı maçtır. Vodafone da yenilmesek de olur ama bu maç çok önemli..