İçimden 2-2 geçiyor :) yenilmemek daha önemli bence.
Şampiyonlukta rakibimiz bence bjk değil başakşehır.

3'lü çıkarsak özellikle stoperler arasında çok büyük boşluklar verebiliriz.Adebayor sürekli gezen bir adam.Bek pozisyonlarını sağlam kapatamazsak stoperleri alır götürür ve o aradaki boşlukları hızlı adamlarıyla kullanıp ciddi sıkıntı yaratırlar.Visca çok etkili olur 3 lü fantazisi yaparsa Tudor.Önde baskı ve ne olursa olsun Adebayor'a yüzde yüz adam adama oynamak lazım

Feghouli'nin yokluğunda çift santrafor çıkmalıyız. Hem Belhanda'nın performansı artar hemde skor şansımız çok yükselir duran toplar önde pres vesaire. 3'lü veya 4'lü oynatması birşeyi değiştirmez bu maçta çünkü Lato yada Linnes'in bi cacık oynadığı yok al birini vur ötekine.

ewt bu dkdan itibaren negatif msjlara tarafimca DISLIKE uygulamasi yapilacaktir

o zaman dua et de maçın sonucu lehimize olsun
yoksa baya bir yorulursun
skor kötü olursa güzelleme yapanların %90'ı Tudor'un kellesi için en ön saflarda olacaktır
futboldan hiç memnun olmayan bizleri bile ezip geçerler yani bunun için

Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Linnes
Fernando - Badou
Garry - Belhanda - Tolga
Gomis

Veya

Muslera
Maicon - Fernando - Denayer
Mariano - Badou - Tolga - Garry
Belhanda
Eren - Gomis​

o zaman dua et de maçın sonucu lehimize olsun
yoksa baya bir yorulursun
skor kötü olursa güzelleme yapanların %90'ı Tudor'un kellesi için en ön saflarda olacaktır
futboldan hiç memnun olmayan bizleri bile ezip geçerler yani bunun için

ha?
mactan once negatiflige - atacam dedim futboldan memnunum benzeri bisey demedim

Basaksehir takiminin sampiyon olabilecek kapasitesi bence yok. Her türlü tinercilerle kapisiriz.

Hiç öyle düşünmüyorum kardeşim.Nedenini soracak olursan,bjk bir sonraki tura eş kaza turu geçebilecek bir takımla karşılaşırsa ligi tamamen unutur ki sonraki turda yine şanslı bir kura bekliyorum :) Başakşehir tam tersi avrupa defterini kapattı,tüm gücüyle lige sarıldı ve kapasitesi yok demeyin arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz.

Geçen sene CL müziği eşliğin de uğurlanmıştık bunu unutan şerefsizdir çıkıp oynasınlar bunu da kazanamıyorsak nasıl şampiyon olacağız ? eze eze yenmemiz lazım medyasına hakemine fedarasyonuna alayına koymamız lazım bu maç.. bu maç şampiyonluk nöbetinin başlayacağı maçtır. Vodafone da yenilmesek de olur ama bu maç çok önemli..

başakşehir ve bjk maçlarından çıkarılacak 4 puan şampiyonluk demektir.fener ve ts maçları bu 2 maça göre nispeten daha kolaydı 6 puan alsaydık bjk ve başak maçlarından toplam 1 puan bile yeterli olurdu bize ama o fırsatı kaçırdın tudor bey önünde daha zorlu 2 sınav var başarmak zorundasın yoksa ne sen de güven kalır ne takımda ne de taraftarda.

Geçen sene CL müziği eşliğin de uğurlanmıştık bunu unutan şerefsizdir çıkıp oynasınlar bunu da kazanamıyorsak nasıl şampiyon olacağız ? eze eze yenmemiz lazım medyasına hakemine fedarasyonuna alayına koymamız lazım bu maç.. bu maç şampiyonluk nöbetinin başlayacağı maçtır. Vodafone da yenilmesek de olur ama bu maç çok önemli..

:ka21: .

Hiç öyle düşünmüyorum kardeşim.Nedenini soracak olursan,bjk bir sonraki tura eş kaza turu geçebilecek bir takımla karşılaşırsa ligi tamamen unutur ki sonraki turda yine şanslı bir kura bekliyorum :) Başakşehir tam tersi avrupa defterini kapattı,tüm gücüyle lige sarıldı ve kapasitesi yok demeyin arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz.

arkasinda kim olursa olsun sahaya cikip gerekirse hakemi de yenecez insallah

bunları...............................

başka yolu yok

Fernando, Badou, Tolga, Rodrigues, Belhanda, Eren, Gomis hepsi sahada olmalı.

Bunun yolu da 3-4-1-2 gibi gözüküyor.

Fernando, Badou, Tolga, Rodrigues, Belhanda, Eren, Gomis hepsi sahada olmalı.

Bunun yolu da 3-4-1-2 gibi gözüküyor.

Serdar cezali, 3 stoper nasil oynayacak?

Eger Günter/Calik oynamayacaksa cok zor.

Ben de 4-4-2'yle cikacagini; Genclerbirligi macindan Selcuk yerine Badou'nun, Serdar yerine sol bekte Linnes/Lato'nun secilecegini dusunuyorum.

3 stoperden birini Fernando yapip Selcuk'u 11'de tutabilir, ama bu bence buyuk hata olur.

Serdar cezali, 3 stoper nasil oynayacak?

Eger Günter/Calik oynamayacaksa cok zor.

Ben de 4-4-2'yle cikacagini; Genclerbirligi macindan Selcuk yerine Badou'nun, Serdar yerine sol bekte Linnes/Lato'nun secilecegini dusunuyorum.

Gençlerbirliği maçı;

4GpPW0.png

Badou döndü Serdar gitti, daha fazla hücumcunun sahada olması için Fernando'yu geriye, Badou'yu ortaya koyabilir.

Ona bakılırsa trabzon'da kaç sezondur yaşadıklarımız ortada muslera'ya yapılanlar filan bi gaz unsuru olması gerekirdi ama olmadı.

Hocanın büyük maçlarda korkak oyun anlayışı takıma yansıyo bunun başka açıklaması yok, yoksa kadron kaliteli başa baş oynaman lazım hepsiyle.

Çift forvetle çıkıp önlem filan almadan kendi oyununu oynayacaksın, yoksa geçen sene ki gibi gider 4 yiyip döneriz.

Geri
Üst Alt