Bursa maçı fırat fener maci cakir trabzon maçı kahya bu palabıyık tesadüf mü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• M.Başakşehir, Ali Palabıyık yönetiminde oynadığı son 9 maçta hiç kaybetmedi.
  • Galatasaray, Palabıyık'ın yönettiği son 5 maçta 4 galibiyet aldı ve sadece Başakşehir'e yenildi.
  • Ali Palabıyık ligin en çok kırmızı kart gösteren hakemi konumunda bulunurken ilginçtir geçen sezonda Süper Lig'de yine en çok kırmızı kart gösteren hakem olmuştu. Ali Palabıyık geçen sezon Süper Lig'de 12 kırmızı kart göstermişti.

Niye bu kadar umutsuzsunuz la.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu mac dururken niye boktan bjknin maci 4k yayinlaniyor
kopek digiturk

Besiktas - Akhisar macina da Besiktas'in 12.adami Serkan Cinar'i atamislar.

Handicap bastım aslanıma.
4,50 oran kaçmazzz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fb Başaktan daha iyi oynayıp yenildi,Ts Başağı az kaldı yeniyordu büyük maçlarda çok büyük şansa sahipler ama bence biz Başağa ters gelecek bir yapıdayız ve en kötü beraberlik bekliyorum

Ozan Puki

Başakşehir:2.30
Beraberlik:3.20
Galatasaray:2.20

2.20-2.30 ve 2.30-2.20 bandında maçlarımız şöyle;

2012-2013 Fenerbahçe 2-1 Galatasaray,Fener'e 2.20 bize 2.30 verilmiş.
2016-2017 Konyaspor 0-1 Galatasaray,Konya'ya 2.30 bize 2.20 verilmiş.

İki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet var yani.

Ne çift forvet nede Latovlevici tercihi doğru olur
Can senin şu 'da de 'yazım hataların beni benden alıyor. Takıntı haline getirdim senin yüzünden . Bir kere bile doğru yazmaz mi insan. Bildigim kadarıyla üni öğrencisisin. Bence sana yakışmıyor. Hadi karışık olanlari anlarım da bari ne de gibi kolay kelimeleri ayır.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Can senin şu 'da de 'yazım hataların beni benden alıyor. Takıntı haline getirdim senin yüzünden . Bir kere bile doğru yazmaz mi insan. Bildigim kadarıyla üni öğrencisisin. Bence sana yakışmıyor. Hadi karışık olanlari anlarım da bari ne de gibi kolay kelimeleri ayır.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkçe ağırlıklı okumuşsun galiba rtaş ben çok şaapmıyorum imla şeyinide ondan Gerçi sayısal okudum ama Türkçem iyidir

Son düzenleme:
Maça Palabıyığı vermişler, şaka mı bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt