Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bursa maçı fırat fener maci cakir trabzon maçı kahya bu palabıyık tesadüf mü
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa maçı fırat fener maci cakir trabzon maçı kahya bu palabıyık tesadüf mü
Yokmu bunlar mı ıyi maç yönetiyorTamam da baska kim var? Kimi versinler? Bu saydigin 4 hakemden daha iyi mac yoneten var mi?
Yokmu bunlar mı ıyi maç yönetiyor
Sokaktan birini tut bunlardan ıyi maç yönetir
Bunlar maç yönetmiyor ayar çekiyorHepsi aynisi
Can senin şu 'da de 'yazım hataların beni benden alıyor. Takıntı haline getirdim senin yüzünden . Bir kere bile doğru yazmaz mi insan. Bildigim kadarıyla üni öğrencisisin. Bence sana yakışmıyor. Hadi karışık olanlari anlarım da bari ne de gibi kolay kelimeleri ayır.Ne çift forvet nede Latovlevici tercihi doğru olur
Can senin şu 'da de 'yazım hataların beni benden alıyor. Takıntı haline getirdim senin yüzünden . Bir kere bile doğru yazmaz mi insan. Bildigim kadarıyla üni öğrencisisin. Bence sana yakışmıyor. Hadi karışık olanlari anlarım da bari ne de gibi kolay kelimeleri ayır.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türkçe ağırlıklı okumadım, Türkçe okudum ama yine de imlâya değer versen iyi olur . Senin bileceğin iş tabi kiTürkçe ağırlıklı okumuşsun galiba rtaş ben çok şaapmıyorum imla şeyinide ondan dedim