Puan almamız mucize olur.tudor rakibin as ortasahasının olmadığı bir maçı hediye edecek

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Garry rodriguez ile eren i degistirirdim diyorum ama belki eren gomis ikilisi sacmalatabilir rakip defansi

Kanatsız oyunla Trabzon’da bizimle dalga geçtiler. Bir insan neden hatasından hiç ders çıkarmaz? Mantığı nedir yani bu işin? Beşiktaş’a şükretmek lazım, onlar aptallık yapmasa 2 hafta sonra üstümüze çıkabilirlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanliz atladiginiz birsey var o.macta Belhanda yoktu ve Feghouli macin basinda atildi,farkli olacaktir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdullah Avcı canlı yayında bizim takımı anlatıyor :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Avci'nin mac oncesi soylediklerine bakarsak dersine iyi calismis, bizim cok iyi analiz etmis, hem 3luye hem 4luye haziriz diyor

Tudor Latovlevici'yi oynatır kesin ve onun kötü oyunu yüzünden yeniliriz büyük ihtimalle. Visca delik deşik eder onun koridorunu.
İçerde Adebayor var zaten, yan toplarda da kötü bir Muslera. Düzgün bir kadro çıkarsa ve normal oyunumuzu oynarsak çok rahat galip geliriz orası ayrı.
Bekliyoruz mağlubiyeti.

efsane milan dizilişide olabilir bence. malum tudor italyan fetişti, adam seviyor onların taktikleri.

Yalnız bu maç ne 3 lü ne. 4 lü. 7 li defans var. Avcı 7 liye çalışmışmı? Denayer-Maicon-Lato-Mariano-Tolga-Reges-Ndiaye. Çok garip bir kadro oldu. Umarım galip gelen taraf oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah'ım konuyu biliyorsun... Amin

jmi4wwel.gif

Latonun kendi yarı sahamızdan keseceği ortalarla pozisyona girip gol atacağımızı düşünüyorum.

şu maçtan sonra biz demiştik demek istemiyorum
ne yapın edin alın 3 puanı

Geri
Üst Alt