Denayer çöpü ile çöp bile diyemeyeceğim Latoblebici yaktı takımı

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Maç öncesi Tudor'u savunanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.. Aylardır diyoruz maç başında taraftar eğer eleştiriyorsa o maç boka sarıyor. Demek ki taraftarın büyük çoğunluğu aklın yolu birdir felsefesinden hareketle maçın sonucunu öncesinden tahmin edebiliyor... Bunu bilmiyen Tudor ve şurekası tipler.

Bal yapamayan arıların durumundayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2 tane top tekniği olmayan sabit forvetle sahaya çıkan bir insanın zekası bir sümüklü böcek seviyesindedir. O da en fazla. Onu savunanlarınki ise daha da aşağıdadır. Size diyorum genclerbirliğini yenince tudor'u eleştirdim diye beni fenerli beşiktaşlı yapan tipler

Sahada Ali Palabıyık resmen sindirdi bizim takımı. Forumda da Tudor kaybediyor diye sevinildiği için konuşan bile yok.

2 gol de Ali Palabıyık imzası var.

Gollerde o şerefsizin etkisini tartışan Yok. Sen Bırak şu Tudor kaybediyor diye seviniyorlar ayağını. Galatasaray kaybediyor diye sevinen açık ve net onursuzdur. Hırvat köylüsünü korkaklık abidesini savunan da en az onlar kadar onursuzdur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsim vermek istemiyorum da konuda gerçekten insanüstü mal 1 arkadaş var. 40 yıl uğraşsan bu kadar mal olamazsın.

İkinci yarıya hiç çıkmayalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Garry varken Eren'le başlamak; Başakşehir savunmasını rahatlatmaktır. Tudor ile olmayacak.

Aga bize öyle geliyor,Tudor da bir etken ama bu özgüvensizlik 2-3 senedir var bizde.Tudor yokken de Ts,Başak vs. alayına kaybettik.

O zaman kadro baskaydi. Su kadro basaksehire bu kadar ezik bir oyunla kaybedecek kadro degil Sarper.

Bak sana iddaa ediyorum Besiktas macini tarihi bir farkla kaybedecegiz en az 4-0 diyorum. Bu takim ezik oynatiliyor

Geri
Üst Alt