Muslera
Mariano Maicon Denayer Linnes
Fernando Ndiaye
Rodrigues Belhanda Yasin
Gomis

İki haftadır şunu yazıyorum ama bu taşkafalı Tudor kanattan sol bekten falan bir haber. İtalyan Ventura moruğu gibi 85 tane boş orta saha ve çift forvet çıkıyor. Nah gol atarsın.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

skor normal
bi tarafta futbolu cekirdekten ogrenmis bir hoca var
3-4 yaparlarsa sasırmayın

Tudor abv

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın en iyisi ve tek dripling yapan adamı Garry'i oynatmayan insanın zeka seviyesi bok böceği seviyesindedir. Onu savunanlarınki daha da az

Yönetimin ve td boktan olunca takımın da top oynayamaz hakemler de göz göre göre doğrar işte

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

2'yi de yediler mi belliydi. 3 olur 4 olur daha olur. Boşuna maçı kapatmadım ben. Benim gibi adama daha 20 küsür dakikada Galatasaray maçı kapattırmak büyük bir başarıdır. O yüzden Hırvat Sığırı'nı bu konuda tebrik ediyorum. Gerçekten çok büyük hoca.

ilk golden önce faul yok,2.golden önce faul var....hakem ana avrat giriyo bize.tudor zaten ayrı bela....o hake konusmaya gerek yok diyenler de artık sussun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emre olsaydı 5-0 olurdu en az

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Puan farkini acmak icin yine bir firsat gelmis, bir buyuk mac kazanin dedik, yine icine ettiler

Ne desem bos

Adamların takımının kalbi yok Mahmutla Emre Çaiçara bizim hırvat kekosu kanatsız çift forvetle oynatıyor takımı

Latovlevicinin niye oynadığını aklı selim bir adam açıklayabilir mi? Kadroyu gördüm Visca bizi delik deşik eder dedim. Bunu bu köylü niye düşünemiyor. Football manager zihniyetiyle takım yönetiyor. Allah belasını versin artık bıktım

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes bu adama bi şey mi yaptı anlamıyorum.Şu latovlevici dingilinin futbolcu olmadığını anlamak için daha ne yapması gerekio

O zaman kadro baskaydi. Su kadro basaksehire bu kadar ezik bir oyunla kaybedecek kadro degil Sarper.

Bak sana iddaa ediyorum Besiktas macini tarihi bir farkla kaybedecegiz en az 4-0 diyorum. Bu takim ezik oynatiliyor

Kadıköy'de de aynısı var,kadrolar değişiyor ama yenemiyoruz.Onun bir benzeri şu anki durumumuz.Bir kazansak,o kilidi kırsak gerisi gelecek ama basiretimiz bağlandı/bağlanıyor resmen.Oyuncuları psikoloğa mı götürürler naparlar bilmem takımın özgüven kazanması lazım.

Geri
Üst Alt