Çok geç olmadan fatih terim - hasan şaş ikilisini getirmezsek ligi 3.bitirmemiz kesin gibi.

Büyük takım olduğumuzu unuttuk 3 senedir.

2.yarı skor değilse bile bu söylediklerim değişmeyecek, 2 senedir büyük takımlar Galatasaray'ı çantada keklik görüp en kolay maçlarını oynuyorlar.

Haftaya alanya'ya 3 atsan ne olur gençlere 8 atsan ne yazar?

1 tane büyük maç kazanmayı geçtim 1 tane adam gibi atak yapamıyosun yemin ediyorum bilicin beşiktaş'ı dışında uzun zamandır böyle rezalet görmedim ben. Allahtan trabzon'a gol attık'da rekora ortak olmadık bjk ile

Bu kadro asla kotu bir kadro degil ama hoca bu takimi buyuk maclarda oynatamiyor. Rodrigues neden yok aciklasin mesela.

Hakem makem tamam da abi orta sahasında gökhan irfan oynayan takıma üstünlük kuramamak topu alamamak nedir ya. Trabzona da alayı koydu bi tek biz çekindik aptal td yüzünden. Başakşehirin ligde şuanana kadar en az zorlandoğı maç oluyor

Tek kenar oyuncumuzu oynatmayan Tudor'un suçu büyük ama bunca transfere rağmen bence Galatasaray'ın kadrosu hala yeterince güçlü değil. Çok fazla eksik var.

Maalesef bu eksikliklerin bedelini ağır ödüyoruz. Bir mucize olmazsa liderliği bırakacağız burada. Bir daha alır mıyız meçhul.

Dün akşama kadar bazıları forumda bu kadro ve hoca ile uefa finaline gidiyordu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

emre, mahmut ve caicara olsaydı demek ki ilk yarı 4 falan olacaktı

Ne olduysa Gomis'in kaçırdığı tek pozisyonumuzdan sonra oldu.

Kanser tayfa yine mağlubiyet anında ay başı gelmiş gibi yazıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor :D

Ulan ugrastigimiz adama bak. Saka gibi.

Sinirden guluyorum artik.

Boşuna 2.yarıyı izlemeye gerek yok.Adamlar uyuta uyuta 2-0 maçı bitirecekler.

ilk golden önce faul yok,2.golden önce faul var....hakem ana avrat giriyo bize.tudor zaten ayrı bela....ben böyle maçın anasını sikiyim...o hakem konusmaya gerek yok diyen mallar da artık sussun.hakem seni her önemli maçta sikerse nah maç kazanırsın

Hakkaten ha,sanki Barça'yız her maç 4-5 tane sallayıp kazanacaz Karabük maçı gibi.Bu tarz maçlarda hele zaten bulacağın pozisyon da sınırlı olur.0-1,1-2 gibi skorların olabilitesinin yüksek olduğu maçlar.Tamam gümbür gümbür oynamadık ama oyun o kadar da tek taraflı değildi.Zaten bu maçı buradan alırsak veya 2-2'yi bulursak en kötü,gayriresmi şampiyonluk ilanı olur.

TudorTolga birkac gol atti diye futbolcu zannetti. Gary mukemmel bir oyuncu olmasa da en azindan takima dinamizm kazandiriyor. Eren icin konusmaya bile gerek yok.

Gollerde o şerefsizin etkisini tartışan Yok. Sen Bırak şu Tudor kaybediyor diye seviniyorlar ayağını. Galatasaray kaybediyor diye sevinen açık ve net onursuzdur. Hırvat köylüsünü korkaklık abidesini savunan da en az onlar kadar onursuzdur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

motovun.webp

burası hırvatistan'da bir köy motovun.

6739661.webp

burası da sizin gibi çomarların çıktığı bir anadolu köyü.

i love you tudor.

Geri
Üst Alt