ilk golden önce faul yok,2.golden önce faul var....hakem ana avrat giriyo bize.tudor zaten ayrı bela....ben böyle maçın anasını sikiyim...o hakem konusmaya gerek yok diyen mallar da artık sussun.hakem seni her önemli maçta sikerse nah maç kazanırsın

Yav ne diyorsun birader orta sahasının en önemli 2 yapıtaşı olmayan takıma karşı baskı kuramıyoruz pozisyonumuz yok. Kanatsız ve ikisi de ağır olan çift santraforla oynuyoruz mal gibi. Torpille Lato denen herif oynuyor.

Diyelim ki hakem o 2 goldeki hatalı kararları vermedi ne olacaktı kazanacak mıydık? Gol atamadan bitirirdik yine. Sadece bu maçtaki skor olarak düşünmeyin bu anlayışla büyük maçlar kanser bize..

Edit: Tudor ayrı bela dediğini görmemiştim. Ama dediğim gibi hakem adil olsa da asıl problem o değil şu an..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Tudorun kadro hatalı
lato berbat ötesi
ndiaye nin hücumda etkisi sıfır
Böyle bir maça nasıl çift forvet çıkıp rodrigez i dışarda bırakır bir teknik adam şaşırıyorum.
son olarak da ali palabıyık
özellikle ikinci golde adam tabanla girip topu önüne alıyor,hakem bunu nasıl çalmaz kafam almıyor.

Topu alan gomise uzun top atiyor farkettiyseniz.demekki iki hafta boyuncu izleyip basaksehiri boyle yikacagini dusunmus.
trabzona da uzun top oynadilar futbolu katlettiler demisti

Rodriguez varken oynatilmazsa tudor icin soylenen her sey haktir

bu forumda elli kere yazdik , yazdim , bizi rakip kaleye tasiyan adam rodriguez

cezali sakatken tamam ama varken oynatmamak ihanettir

İrfan can kahveci,özer uçar,volkan babacan,gökhan yabancıları saymaya gerek yok.Leş bir oyun,yapacak pek bir şeyde yok.Umarım düzelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Tek kenar oyuncumuzu oynatmayan Tudor'un suçu büyük ama bunca transfere rağmen bence Galatasaray'ın kadrosu hala yeterince güçlü değil. Çok fazla eksik var.

Maalesef bu eksikliklerin bedelini ağır ödüyoruz. Bir mucize olmazsa liderliği bırakacağız burada. Bir daha alır mıyız meçhul.

bu kadro öyle bir şişirildi ki
işte şimdi havası sönüyor yavaş yavaş
başındaki desen hoca değil
bu takım 1. değil ilk 3 görürse mucize

Maç başında çıkıp birde hafta boyunca en iyi performans gösteren kadroyu çıkardım dedi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

hız ve dripling anlamında olması gereken linnes ve rodrigez neden olmaz hiç kimse açıklayamaz :)

Evet Doğru iki golde hakemin katkısı büyük ama biz ne oynadık? Biz zaten maçı oralarda, kendi sahamızda oynadık.

Biz Futbol oynamıyoruz ki, oyunumuzu oynasak Başakşehir oralara gelemeyecek belkide çünkü pek bir numaraları yok adamların.

Kanatsız oyun oynuyoruz, Mariano kaç kere önünde kanat olmadığı için ne yapacağını bilemedi. Bu yüzden yarı sahadan orta yapıyoruz, bir kere sıfıra inemedik. Yahu rakibin en kalabalık olduğu alandan ne gibi bir çıkar bekliyoruz? Her Takım Gençlerbirliği mi basit hatalar yapsın.

Son düzenleme:
Tudor----Terim
Lato-----Asamoah
Tolga-----Arda

Loading.....

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu böylw gîtmez azcık dişli rakip oldumu aptallaşıyoruz ve çapsız tudor icat uydurup takımın kimyasını iyice bozuyor. Bu başakşehiein bi esprisi yok aslında zor kazanıyodu maçlarını ama bizim hastalığımız nüksetti adMların gtü kalktı

Geri
Üst Alt