Savunmayın artık halen şu adamı!
Kaçıncı kaybettiğimiz önemli maç oldu bu?
Hep mi hakem suçlu?

Her kaybeyttiğimiz büyük maçtan sonra ayni hikaye. Otomatiğe bağladılar artık. 2 hafta sonra da ayni bahaneyi sunacaklar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 kupa finali dışında ki biri berabere penaltılarla aldık,hangi büyük maçı aldık Rie ile?O zaman da aynı bok şimdi de abi birbirimizi kandırıp gerçeklerden kaçmanın anlamı yok,o 6. olduğumuz sezondan beri winnerlığımız gitti.

Savunmuyorum zaten

Şunu daha net anladım ki bu kulübün yarısı fatih terim'miş.

Linnes'i zerre beğenmem, bu maç oynasa belki Visca içinden geçerdi, çok eleştirilirdi ama bu maçta diğer oyuncuları yazdıktan sonra sol beke Linnes yerine Lato'yu yazmak tam bir feciat. Sol taraf tahmin edildiği gibi felce uğradı.
Hadi Eren'le çıkmışsın bari Tolga'yı oynatma, hücumda 2 tane düz oyuncunun ne işi var. Bugün top rakipteyken Belhanda daha fazla geriye geldi. Sol bekin arıza olduğunu bile bile yarıdmlarda yetersiz kaldı Tolga.

2 gol de sıkıntılı ancak hakem lehte kararlar vermiş ve devre 0-0 bitmiş olsaydı bile oyun rakibin istediği şekilde gidiyordu. 15 gün rakibe çalışıp adamlara antrenman yaptıracak şekilde bir oyun planıyla takımı sahaya çıkarmak büyük başarı, Tudor tebriği hak ediyor.

Adebayora bakıyorum çalım atıyor top tekniği iyi hızı çok olmasa da var , güçlü, basıyor.Gomise bakıyorum koşamıyor çalım atamıyor top tekniği vasat.
Ben simdi gidecem ama adminlere tavsiyede bulunayim. Bu adami sutlayin, Galatasarayli fln degil.

Sampiyon olamaz bu takim, bi halt olmaz, Gomis cöp diyip duruyor deminden beri. Niyeti belli.

Neye göre 10 tane Denayer edermis? Ezbere yorum yapiyorsun. Serdar son 2 milli macin icine etti, üstüne 2 Fenerbahce derbisinin icine etti. Net direk gollerde katkisi vardi adamin.

Simdi biri cikmis Denayer gol yedirdi diyor bu macta. Nerde yedirdi arkadas sen nerenle izliyorsun ki maci yedirdi diyebiliyorsun? Türk milleti kadar bos konusan millet yoktur. Sürekli ici bos olan itiraflar.

Bak senin yaptığın hata ne biliyor musun,Denayer'e o kadar da olumsuz bakmayan bir adamım konu bu değil.Stoperleri stoper özellikleri dışında ne kadar özelliği varsa onunla değerlendiriyorsun.Bu bir savunma oyuncusu,hele de stoperse kademe yapamadıktan,adamını tutamadıktan hava topu alamadıktan sonra istediği kadar teknik veya süratli olsa ne yazar ki?Dany çok süratli oyuncuydu ama saatli bombanın tekiydi.Dany kadar olmasa da senin bir ara savunduğun Ched de öyleydi.Hani Maicon'a kim ne diyor mesela?Tank gibi stoper adam.

Ndiaye de bir şeyler yapmalı artik. 10 milyon euro verdik bu adama tek yaptığı iş defansif. Ne gol ne asist katkısı var

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyiyiz saniyor herhalde tudor

Kimseyo cikarmamis

Hahahahahahahahaha

Sinirden kafayi yiyecegim

Değişiklik de yapmamış hahahaha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımda büyük maç takıntısı yok, tudorda var. Her zor maçta yanlış kadro ve taktik kurbanı oluyoruz. Oyuncularda bunun farkında. Zayıf takımlara karşı bu hatalar tolere ediliyor ama zor maçlarda olmuyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neye göre 10 tane Denayer edermis? Ezbere yorum yapiyorsun. Serdar son 2 milli macin icine etti, üstüne 2 Fenerbahce derbisinin icine etti. Net direk gollerde katkisi vardi adamin.

Simdi biri cikmis Denayer gol yedirdi diyor bu macta. Nerde yedirdi arkadas sen nerenle izliyorsun ki maci yedirdi diyebiliyorsun? Türk milleti kadar bos konusan millet yoktur. Sürekli ici bos olan itiraflar.
Milli takimdan bana.ne yahu adamin.oynadigi.her.macta yenilmemisiz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana göre olay Denayer Serdar kıyaslaması değil. Orda onların yerine Ramos olsa en fazla gol yemeyiz. Ama yine böyle kabız oynayıp gol atamadan berabere kalırız. Pozisyon yok baskı yok hiç bir şey yok

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanser tayfalikla ne alakası var. Maç kaybedilebilir. Sonuçta Başakşehir le oynuyoruz. Ancak elinde iyi bir kadro var. Bu kadroyu çocuğa ver daha eli yüzü düzgün bir şekilde çıkartır. Oynayan takımı bozup haftalardır türlü fantaziler denemek neyin nesi. Galatasaray yeni yetme bir adamın egosunu tatmin edeceği kendini geliştireceği bir kulüp degil. Sürekli başarılı olmak zorunda olan bir takım. Teknik direktörü de ona uygun bir adam olacak. Yenilecek ama adam gibi yenilecek.

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam hangi kadroyu çıkarsa bok atılıyor. Katılmıyorum. Bu maç yapabileceği hiçbir şey yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecen hafta yazdim burada. Boyle salak sistemle cik Basak 3luk yapar seni ilk devre diye.

Yine iyi yirttik. 2 yedik.

Değişiklik yapmadan ikinci yarıya başlayan Tudor benim gözümde artık yok hükmündedir. Yeter!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nası değişiklik yok yaw
Ula tudor

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt