Bu kadar kişi yenilgiye değil tudora ve yaptıklarına kızıyor yenilgi tabi ki olur ama mal gibide olmasını sağlayan hoca var başımızda + olarak tek 1 mağlubiyet demiyelim ostersunds , fb , ts, başak 5 kritik maç alınan 2 beraberlik , 3 mağlubiyet rezil bir sistem , manyakça kadrolar , kanatsız futbol , berbat 1 oyun , yenilgiyi kabul etmiş Gs kimse kabul etmez böyle bir şeyi.
Tudor'u hoca olarak Dursun Özbek taraftar istiyor diye getirmişti. Direkt taraftar istiyor diye kelle almak ya da birini anında göreve getirmek çok doğru sonuçlanmıştır diyemeyiz buna bakarsak. Geçen seneyi Riekerink hocayla bitirseydik ikinci olma ihtimalimiz bile vardı. Riekerink hoca gönderildikten sonra Tudor'un ilk haftaları çok saçma puan kayıpları yaşadık çünkü Tudor gene cok tuhaf tercihler yapıyordu hatırlarsınız. Fenerin arkasında bitirmeseydik ligi ostersunds gibi bir rezillik de yaşamazdık muhtemelen. Maç sonuçlarına bağlı anlık duygu patlamalarıyla hareket etmek yerine olaya kesinlikle akılcı yaklaşmak gerekli.
Özellikle sezon için hoca değişikliklerine sıcak bakmıyorum. Hocayla mart nisan gibi anlaşılır, yaz transfer programı belirlenir. Hoca yazın takımın başına geçer takımla kampı yapar sezona öyle başlanır. Hoca tercihi yapılırken sistemi nedir bize, yani büyük takıma uyar mı, oyuncularla iletişimi nasıl, oyuncu bilgisi taktik bilgisi yüksek mi baskıyı kaldırabilir mi birçok şeye bakmak lazım.
Biz Fenerbahçe'ye gol attı diye Linnes, Tolga gibi futbolcuları transfer ettik.
90 dk vakit geçirerek evinde futbol oynamaya müsait olmayan leş gibi bir zeminde Beşiktaş'ı hasbelkader yendi diye takımın başına hoca diye çok genç bir isim olan Tudor'u getirdik. Sürekli hoca gönderip getirerek günü kurtarmaya çalışmak Anadolu takımı işi, şampiyonluğa oynayacak takım işi değil.
Transfer politikası bu sene değişti ve doğru yolu buldu. Yazın Tudorun kontratı bitiyor. Nasıl transfer politikasında çok titiz davranıldıysa yeni teknik direktör konusunda da aynı titizliği bekliyorum. Evet iyi transferler yaptık eldeki malzemeler iyi ama teknik direktörler aynı bir aşçı gibi, aşçı kötüyse önüne hangi malzemeyi koyarsan koy ortaya tatsız tuzsuz bir yemek çıkaracaktır. Iyi futbolcu getirdik sorun çözüldü hoca deneyimsiz olsa da olur demek alta Mercedes çekip ehliyetsiz birine şoför olarak direksiyonu vermek gibi. Sonra duvara toslayınca suçu arabaya atmamak lazım.
Özetle tudorun sezon içi gönderilmesine sıcak bakmadığım gibi sezon sonu sözleşmesinin yenilenmesine de sıcak bakmıyorum
Umarım GALATASARAY isminin ağırlığına uygun bir hocamız olur.
Şu anki hocadan ben de memnun değilim ama şampiyonluk yarışındayken bir taraftar olarak sonuna kadar takımın arkasında duracağım. Yazın bu eksiklik de giderilir elbet ama şampiyonluk bir kere kaçtı mı geri gelmiyor.
35-40 bin kişi oluruz ve Alanyaspor'u farklı yenerek kötü mağlubiyeti unuturuz umarım.