Antalya maçından sonra da Selçuk İnan kaosu vardı. Bütün hafta o konuşuldu. Kasımpaşa maçıyla o kötü hava bitti. Sonra Trabzon maçından sonra hafif bir kaos oldu. Gençler maçında yine bitti.

Şimdi belki de sezonun en büyük kaosu var. Umarım şurayı da atlatırız. Malesef başka türlü bu camiada kaos bitmiyor.

Bu sefer hemen ardından Bjk maçı olacağı için kaos dinecek gibi durmuyor maalesef.

tinerciler bizden hemen önce oynuyor

o maçın skoru da önemli kanımca

Bu sefer hemen ardından Bjk maçı olacağı için kaos dinecek gibi durmuyor maalesef.

Yarın ki Porto maçı kritik. Eğer yenilirse son maç Leipzig kritik olacak. Leipzig maçından önce bizle oynayacaklar. O yüzden yarın Porto'Luyuz.

Şuna eminim şu ana kadar ki performansı; Terim,Denizli,Güneş hatta Yanal yapsaydı ufak sesler dışında bir şey olmazdı. 2 senedir başarısız ve yepyeni bir takım lider oluyor ama kulüpte kaos var :( komedi resmen.

Yarın ki Porto maçı kritik. Eğer yenilirse son maç Leipzig kritik olacak. Leipzig maçından önce bizle oynayacaklar. O yüzden yarın Porto'Luyuz.

Şuna eminim şu ana kadar ki performansı; Terim,Denizli,Güneş hatta Yanal yapsaydı ufak sesler dışında bir şey olmazdı. 2 senedir başarısız ve yepyeni bir takım lider oluyor ama kulüpte kaos var :( komedi resmen.

Kendi kendimize kaos çıkarıyoruz,çok sabırsızız ve tez canlıyız.Sen dışarıya karşı güçlü duramazsan zokayı yutarsın böyle.

Arena ve kücük maclarda aslan, büyük maclarda kedi bile degil.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Rodrigues ve Gomis yeterli olur maçı kazanmamız için.

Bu kadar kişi yenilgiye değil tudora ve yaptıklarına kızıyor yenilgi tabi ki olur ama mal gibide olmasını sağlayan hoca var başımızda + olarak tek 1 mağlubiyet demiyelim ostersunds , fb , ts, başak 5 kritik maç alınan 2 beraberlik , 3 mağlubiyet rezil bir sistem , manyakça kadrolar , kanatsız futbol , berbat 1 oyun , yenilgiyi kabul etmiş Gs kimse kabul etmez böyle bir şeyi.

Tudor'u hoca olarak Dursun Özbek taraftar istiyor diye getirmişti. Direkt taraftar istiyor diye kelle almak ya da birini anında göreve getirmek çok doğru sonuçlanmıştır diyemeyiz buna bakarsak. Geçen seneyi Riekerink hocayla bitirseydik ikinci olma ihtimalimiz bile vardı. Riekerink hoca gönderildikten sonra Tudor'un ilk haftaları çok saçma puan kayıpları yaşadık çünkü Tudor gene cok tuhaf tercihler yapıyordu hatırlarsınız. Fenerin arkasında bitirmeseydik ligi ostersunds gibi bir rezillik de yaşamazdık muhtemelen. Maç sonuçlarına bağlı anlık duygu patlamalarıyla hareket etmek yerine olaya kesinlikle akılcı yaklaşmak gerekli.

Özellikle sezon için hoca değişikliklerine sıcak bakmıyorum. Hocayla mart nisan gibi anlaşılır, yaz transfer programı belirlenir. Hoca yazın takımın başına geçer takımla kampı yapar sezona öyle başlanır. Hoca tercihi yapılırken sistemi nedir bize, yani büyük takıma uyar mı, oyuncularla iletişimi nasıl, oyuncu bilgisi taktik bilgisi yüksek mi baskıyı kaldırabilir mi birçok şeye bakmak lazım.

Biz Fenerbahçe'ye gol attı diye Linnes, Tolga gibi futbolcuları transfer ettik.

90 dk vakit geçirerek evinde futbol oynamaya müsait olmayan leş gibi bir zeminde Beşiktaş'ı hasbelkader yendi diye takımın başına hoca diye çok genç bir isim olan Tudor'u getirdik. Sürekli hoca gönderip getirerek günü kurtarmaya çalışmak Anadolu takımı işi, şampiyonluğa oynayacak takım işi değil.

Transfer politikası bu sene değişti ve doğru yolu buldu. Yazın Tudorun kontratı bitiyor. Nasıl transfer politikasında çok titiz davranıldıysa yeni teknik direktör konusunda da aynı titizliği bekliyorum. Evet iyi transferler yaptık eldeki malzemeler iyi ama teknik direktörler aynı bir aşçı gibi, aşçı kötüyse önüne hangi malzemeyi koyarsan koy ortaya tatsız tuzsuz bir yemek çıkaracaktır. Iyi futbolcu getirdik sorun çözüldü hoca deneyimsiz olsa da olur demek alta Mercedes çekip ehliyetsiz birine şoför olarak direksiyonu vermek gibi. Sonra duvara toslayınca suçu arabaya atmamak lazım.

Özetle tudorun sezon içi gönderilmesine sıcak bakmadığım gibi sezon sonu sözleşmesinin yenilenmesine de sıcak bakmıyorum :)

Umarım GALATASARAY isminin ağırlığına uygun bir hocamız olur.

Şu anki hocadan ben de memnun değilim ama şampiyonluk yarışındayken bir taraftar olarak sonuna kadar takımın arkasında duracağım. Yazın bu eksiklik de giderilir elbet ama şampiyonluk bir kere kaçtı mı geri gelmiyor.

35-40 bin kişi oluruz ve Alanyaspor'u farklı yenerek kötü mağlubiyeti unuturuz umarım. :)

Son düzenleme:
Çok sevdiği Tolgasını Fernandonun yerine oynatsın kanata Garry girsin. Selçukla uğraşamayalım bide

___________Muslera___________
Mariano__Maicon__Serdar__Linnes
____________Tolga____________
_______Ndiaye___Belhanda______
___Yasin____Gomis____Garry____
Kadromun taktiğini bu şekilde revize ediyorum umarım saçma sapan Eren-Selçuk işlerine girmeden biraz mantıklı tercihlere başlar.

vagner love oynamayacak zaten çok çok şeyler yazmaya gerek yok.
antrenörsüz bile çıksak kazanırız maçı rahat rahat.

Dk 90 skor 5-1kulübede bacak bacak üstüne atmış bir Tudor... Hadi eyw.

Bu maçı, ardından Beşiktaş maçını alırsak Tudor'a bakış açımız değişecek mi?

Tudor! Başakşehir'den 5 yemeyecektin!

Bu maçı, ardından Beşiktaş maçını alırsak Tudor'a bakış açımız değişecek mi?

Tudor! Başakşehir'den 5 yemeyecektin!

niye değişmesin ki
gomisi maiconu öster şund maçıyla mı değerlendiriyoruz halen
tudor bjkyi iyi bir futbolla mat ederse ya da en azından iyi oyunla 1 point alırsa gelişme kaydediyor demektir innit Sevim m8?

vagner love oynamayacak zaten çok çok şeyler yazmaya gerek yok.
antrenörsüz bile çıksak kazanırız maçı rahat rahat.

allahmı söyletti nedir ,keşke antrenörsüz cıksak

şu takımı taffarel cıkarsa büyük maclara en kötü yenilmez böyle rezil olmazdık

milyonlarca taraftarla dalga geciyor adam sonrada destek verin diyorlar dalga gecer gibi

niye değişmesin ki
gomisi maiconu öster şund maçıyla mı değerlendiriyoruz halen
tudor bjkyi iyi bir futbolla mat ederse ya da en azından iyi oyunla 1 point alırsa gelişme kaydediyor demektir innit Sevim m8?

Sevgili Cund. İstikrarın garantisini verecek mi? Bence vermeyeceğini gördük. Benim kaygım da bu.

Tudor'u Östersunds sonrası yerin dibine soktuk. Ama sonra şahane bir 8 hafta izletti bize. Sonra durup dururken maceralara kapıldı. Herkesin günlerdir konuştuğu kanatsız iki forvet oynatma çılgınlığı neyin nesidir! Ben bile bu kadarını beceremem.

Bunu geçtim 4-1 yeniliyorsun dakika 80 ve maçtaki ilk ve tek hamlen geliyor. Maçı izliyor! Kahroldum tv başında. İki gün kendime gelemedim. Çünkü biz bu seviyede değiliz. Çünkü bu takım 5 yiyecek bir takım değil. Başakşehir de Galatasaray'a 5 atacak bir takım seviyesinde değil.

Fatih Terim spor dışı, etik olmayan hareketlerinden dolayı kırgın olduğum biri. Ama teknik direktörlüğüne saygım sonsuz. Neden biliyor musun? Bize getirdiği başarılar, kupalar değil ona olan saygım. Ters giden bir şeyi gördüğü anda sakatlık olmamasına rağmen dakika 20'de oyuncu değiştirebildiği için sonsuz saygım vardır.

Tudorun bjkden puan almasını beklemek düpe düz hayalcilik net bir yenilgi alırız ve göndeririz tudoru

Geri
Üst Alt