4-5 tane sallarız muhtemlene ve Tudorcular yine küllerinden doğar ta ki haftaya Beşiktaş maçına kadar esip gürlerler.

sent via GSC

İyi de Can meseleye şöyle de bakılabilir: 10 oyuncusu yeni kurulan takım liderken sadece kaybettiği 2 deplasman derbisi(zor maç da denebilir) sonrası gelip eleştirenler kazandığımız haftalarda, bu akdro kurulurken aynı payeyi Tudor'a vermiyorlar ama kötü oyun ve mağlubiyette ortaya çıkıyorlar ben demiştim demek için.

Bu demek değil ki Tudor hatasız. Taktiksel ve büyük maçlarda mental sıkıntıları var. Ama biraz sabır. Bugün gitse ne olacak takım uçacak mı? Geçen sene Riekerink gitti uçtuk mu? Terim gitti Mancini uçurdu mu? Hagi uçurdu mu? Skibbe sonrası uçtuk mu? Hamza sonrası da uçmadık.

Tudor bu hatalarına devam ederse en çok kendi kariyerine zarar verir ama gidişi kalmasından daha çok zarar bize.

niye değişmesin ki
gomisi maiconu öster şund maçıyla mı değerlendiriyoruz halen
tudor bjkyi iyi bir futbolla mat ederse ya da en azından iyi oyunla 1 point alırsa gelişme kaydediyor demektir innit Sevim m8?
Sistematik olarak hata yapan bir hoca'yi, takima alismamis 2 futbolcu ile karsilastiramazsin.

Tudor'u savunacagim diye kafayi yediniz, kafanizda farkli farkli senaryolar uyguluyorsunuz.

Ben iyi oynarken de eksiklerimizi dile getiriyordum. Öyle birden ortaya ciktigim falan yok.

Herkes burada Kayseri'yi Osmanli'yi yenerken mest olurken ben bu takimin hücuma dair belirgin bir oyun plani yok neredeyse hersey dogaclama diyorken herkes bana sallamisti Tudor'un basliginda basta en büyük fedaileri olmak üzere. Önemli olan kötü giderken birseyleri görmek ve elestirmek degil daha önceden olabilecekleri öngörebilmek ve bunlara önlem almak.

Büyük maclarda tökezleyecegimiz o kadar belliydi ki, bunu Tudor bagira bagira gösteriyordu bize ama görmek istemedi millet. Fener'e 5 atariz havada karada parcalariz diye kendinden geciyordu herkes. Benim gayem hakli cikmak falan degil. Ben Galatasarayi düsünüyorum. Tudor'a zerre güvenmedigim kadar bizi sampiyon yapabilecegine de hic inanmiyorum. Inanmam icin de bana somut birsey göstermedi bugüne kadar.

Sistematik olarak hata yapan bir hoca'yi, takima alismamis 2 futbolcu ile karsilastiramazsin.

Tudor'u savunacagim diye kafayi yediniz, kafanizda farkli farkli senaryolar uyguluyorsunuz.

Lan senaryoyu ben değil M Sevim uygulamış ona göre cvp veriyorum kolpacı ocak

tudor bjkyi iyi bir oyunla yense mentalitesi değişmiş denemez ama o yolda adım atmış denir ve ilerdeki derbiler için umut verir

Geçen sezon 4 büyük maç , bu sezon 2 uefa , 3 büyük maç 2 beraberlik , 7 yenilgi aldık hala tudordan umudunuz var buna rağmen bjk maçını alıcakmışız he alırız alırız

Bu maçı, ardından Beşiktaş maçını alırsak Tudor'a bakış açımız değişecek mi?

Tudor! Başakşehir'den 5 yemeyecektin!
Benim.icin ölçü sezon sonu yarattığı algıdır
Başakşehir yenilgisini kaza olarak görüyorum
Başakşehir e 2 yıldır diş geçiren takım yok
Skor biraz sacmada olsa
Trabzon maçı asıl beni ürküten maç oda normal şartlarda oynanmadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basaksehirin bu kadar iyi olmasi ligimizde taktigi olan tek takim oldugu icindir, avrupa'da Basaksehir'i samar ogluna cevirdiler ve hala ceviriyorlar, cunku orda hemen hemen herkesin taktigi var.

Tudor 8jk macini alsada degismiyecek, gelecek sezon CL macinda prandelli gibi sacma salak bir 11 cikartisa napicagiz? Azicik ileri goruslu olun arkadas.

Basaksehirin bu kadar iyi olmasi ligimizde taktigi olan tek takim oldugu icindir, avrupa'da Basaksehir'i samar ogluna cevirdiler ve hala ceviriyorlar, cunku orda hemen hemen herkesin taktigi var.

Playoff'ta Sevilla ile başa baş oynadılar Emre'nin frikiği girse eliyorlardı.A.Avcı'ya göre Süper Lig > Avrupa Ligi

Playoff'ta Sevilla ile başa baş oynadılar Emre'nin frikiği girse eliyorlardı.A.Avcı'ya göre Süper Lig > Avrupa Ligi
Bu iş böyledir tak diye avrupada başarılı olamazsın
Bu yüzden ligi garanti edip avrupaya her yıl katılarak atilim yapmak amaç
Hem kadro hem istikrar hemde avrupadaki sistem takımlarına karşı oynamayı alışkanlık haline getirmek

Berizzo'nun yeni gelmesiyle birlikte Sevilla bir uyum sureci yasadi ve yasiyor, direkt oturmus bir takima karsi oynamak zordur.

Avci ve Basaksehir avrupa'da hic bir varlik gosteremez, gosteremiyor zaten.

Değişir herhalde.Büyük maç büyük maç denip durduğuna göre.

Hocam 3 büyük maç geçirdik. Sonuçlar malum. Beşiktaş için hiç umut yok ki.

Benim.icin ölçü sezon sonu yarattığı algıdır
Başakşehir yenilgisini kaza olarak görüyorum
Başakşehir e 2 yıldır diş geçiren takım yok
Skor biraz sacmada olsa
Trabzon maçı asıl beni ürküten maç oda normal şartlarda oynanmadı

Kaza mı! Katliam gibi maçtı. Başakşehir iki sezondur 5 gol attığı tek takım Alanya ve Galatasaray. Trabzonspor ve Fenerbahçe maçına evet kaza diyebiliriz. Ama Başakşehir maçı kaza değil; facia ve sorumlusu takım.

Başak, alanya, bjk maclarindan toplam 4 puan alir demistim. Revize edelim. Toplam 3 puan alir. O da bu mac işte.

Acayip şeyler deniyor. Bu biseyleri ispat etme cabası falan dğl. Tamamen analiz eksikliği ve bunun getirdiği yanlış oyun planı.

Tudor 8jk macini alsada degismiyecek, gelecek sezon CL macinda prandelli gibi sacma salak bir 11 cikartisa napicagiz? Azicik ileri goruslu olun arkadas.

Başşaklar uefada full yedek kadroyla çıktılar maçlara ondan öyle oldu keşke takip etseydin biraz yazmadan önce.

Son düzenleme:
Hocam 3 büyük maç geçirdik. Sonuçlar malum. Beşiktaş için hiç umut yok ki.

Kaza mı! Katliam gibi maçtı. Başakşehir iki sezondur 5 gol attığı tek takım Alanya ve Galatasaray. Trabzonspor ve Fenerbahçe maçına evet kaza diyebiliriz. Ama Başakşehir maçı kaza değil; facia ve sorumlusu takım.
Bizde şu var bundan kaybediyoruz
Gemiyi bir kişi ceksın götürsün istiyoruz
Böyle birşey yok
Herkes asılarak gider bu gemi
Biz yeni bir takımız bu süreç yaşanacak önemli olan asgari zararla geçmek bu dönemi
Sezon başı takır takır işleyen sistemi bozdu tudor
Sırf fegholuiye yer açmak için
Bırak kardeşim takım iyi devam etsin böyle
Lastik patlayınca müdahale edersin
Sistemin olmazsa olmazı kesme garry ı ne kadar yetersiz olsada
Çünkü bu Adam sistemi işletiyor takıma alan yaratıyor rakibin konsantrasyonu nu bozuyor
Trabzon başakşehir maçlarında girdi anında etki etti
Keza linnes ıyi kötü oynuyor kesme adamı kaybetme oynasın gittiği yere kadar
Görende arkasında asamoah bekliyor sanar

1ci mac'ta kaybetti diye Avrupa Ligini onemsemedi, ayrica Avci'nin capi yetmedi.

Alakası yok o gruptan rahat çıkarlardı brugge ve sevilla maçlarında ki oyunları gayet iyidi ama kadroları hem lig , hem avrupayı kaldıramaz diye lige ağırlık verdiler bjk de tersini yapıyor ligde baya puan kaybetti hem bu yıl 2.bile olsalar cl ye gitme şansları çok yüksek lige ağırlık vermesi etik olmasada doğru.

wagner love yokmus cok uzucu gelisme.

es kaza alanya'yi yenersek bjk karsisina bu adamla cikacagiz cunku, ve muhtemelen tarihe gececek bir maglubiyet alacagiz. yarisi yedek, seyircisiz basaksehir'den 5 yemeyi basarmis bir adam bjk'den sayisiz gol yiyebilir bir yandan sakizini cignerken.

Geri
Üst Alt