Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı, ardından Beşiktaş maçını alırsak Tudor'a bakış açımız değişecek mi?
Tudor! Başakşehir'den 5 yemeyecektin!
Sistematik olarak hata yapan bir hoca'yi, takima alismamis 2 futbolcu ile karsilastiramazsin.niye değişmesin ki
gomisi maiconu öster şund maçıyla mı değerlendiriyoruz halen
tudor bjkyi iyi bir futbolla mat ederse ya da en azından iyi oyunla 1 point alırsa gelişme kaydediyor demektir innit Sevim m8?
Sistematik olarak hata yapan bir hoca'yi, takima alismamis 2 futbolcu ile karsilastiramazsin.
Tudor'u savunacagim diye kafayi yediniz, kafanizda farkli farkli senaryolar uyguluyorsunuz.
Benim.icin ölçü sezon sonu yarattığı algıdırBu maçı, ardından Beşiktaş maçını alırsak Tudor'a bakış açımız değişecek mi?
Tudor! Başakşehir'den 5 yemeyecektin!
Basaksehirin bu kadar iyi olmasi ligimizde taktigi olan tek takim oldugu icindir, avrupa'da Basaksehir'i samar ogluna cevirdiler ve hala ceviriyorlar, cunku orda hemen hemen herkesin taktigi var.
Bu iş böyledir tak diye avrupada başarılı olamazsınPlayoff'ta Sevilla ile başa baş oynadılar Emre'nin frikiği girse eliyorlardı.A.Avcı'ya göre Süper Lig > Avrupa Ligi
Berizzo'nun yeni gelmesiyle birlikte Sevilla bir uyum sureci yasadi ve yasiyor, direkt oturmus bir takima karsi oynamak zordur.Playoff'ta Sevilla ile başa baş oynadılar Emre'nin frikiği girse eliyorlardı.A.Avcı'ya göre Süper Lig > Avrupa Ligi
Değişir herhalde.Büyük maç büyük maç denip durduğuna göre.
Benim.icin ölçü sezon sonu yarattığı algıdır
Başakşehir yenilgisini kaza olarak görüyorum
Başakşehir e 2 yıldır diş geçiren takım yok
Skor biraz sacmada olsa
Trabzon maçı asıl beni ürküten maç oda normal şartlarda oynanmadı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basaksehirin bu kadar iyi olmasi ligimizde taktigi olan tek takim oldugu icindir, avrupa'da Basaksehir'i samar ogluna cevirdiler ve hala ceviriyorlar, cunku orda hemen hemen herkesin taktigi var.
Tudor 8jk macini alsada degismiyecek, gelecek sezon CL macinda prandelli gibi sacma salak bir 11 cikartisa napicagiz? Azicik ileri goruslu olun arkadas.
1ci mac'ta kaybetti diye Avrupa Ligini onemsemedi, ayrica Avci'nin capi yetmedi.Başşaklar uefa full yedek kadroyla çıktılar maçlara ondan öyle oldu keşke takip etseydin biraz yazmadan önce.
Bizde şu var bundan kaybediyoruzHocam 3 büyük maç geçirdik. Sonuçlar malum. Beşiktaş için hiç umut yok ki.
Kaza mı! Katliam gibi maçtı. Başakşehir iki sezondur 5 gol attığı tek takım Alanya ve Galatasaray. Trabzonspor ve Fenerbahçe maçına evet kaza diyebiliriz. Ama Başakşehir maçı kaza değil; facia ve sorumlusu takım.
1ci mac'ta kaybetti diye Avrupa Ligini onemsemedi, ayrica Avci'nin capi yetmedi.