Hiç ümidim yok bu maçtan. Alanya iyi takım ve biz hiçbir iyi takımı yenemiyoruz...

Kısaltmalarından hiçbir şey anlamıyorum. Öğle saatlerinde beni alıntıladığın bir postun sonunda yine bir şeyler yazmıştın sonunu anlamamıştım; şimdi de bu mesajını anlamadım. Bunun daha çok öncesi de var :asd22:

Kısaltma kullanma yahu :D

Kısaltmalarından hiçbir şey anlamıyorum. Öğle saatlerinde beni alıntıladığın bir postun sonunda yine bir şeyler yazmıştın sonunu anlamamıştım; şimdi de bu mesajını anlamadım. Bunun daha çok öncesi de var :asd22:

Kısaltma kullanma yahu :D

Reis tfondan yazarken çabuk oldun diye yazıom orda Bş B şehir Hh de hofenheim :ka19::asd22:

Kale arkası altta bilet kalmamış yine cezalı tribün olmasına rağmen bide ilginç

Kale arkalarinin cezalari gencler macinda bitmemis miydi ? Bir de cezali olununca koltuklar degil kisiler cezali oluyor , yani o kisi devrettiginde yine o bilet ile o koltuk doluyor

Kimse heba etmiyordur biletini , hele de kale arkasindakiler

Kale arkalarinin cezalari gencler macinda bitmemis miydi ? Bir de cezali olununca koltuklar degil kisiler cezali oluyor , yani o kisi devrettiginde yine o bilet ile o koltuk doluyor

Kimse heba etmiyordur biletini , hele de kale arkasindakiler

2 şer maç ceza yiyenler vardı kale arkası altta

Bu maçı kazanırız, bjk'ye kaybederiz.

11 maçlık Anadolu serisi durumumuzu belirler.

Ben iyi oynarken de eksiklerimizi dile getiriyordum. Öyle birden ortaya ciktigim falan yok.

Herkes burada Kayseri'yi Osmanli'yi yenerken mest olurken ben bu takimin hücuma dair belirgin bir oyun plani yok neredeyse hersey dogaclama diyorken herkes bana sallamisti Tudor'un basliginda basta en büyük fedaileri olmak üzere. Önemli olan kötü giderken birseyleri görmek ve elestirmek degil daha önceden olabilecekleri öngörebilmek ve bunlara önlem almak.

Büyük maclarda tökezleyecegimiz o kadar belliydi ki, bunu Tudor bagira bagira gösteriyordu bize ama görmek istemedi millet. Fener'e 5 atariz havada karada parcalariz diye kendinden geciyordu herkes. Benim gayem hakli cikmak falan degil. Ben Galatasarayi düsünüyorum. Tudor'a zerre güvenmedigim kadar bizi sampiyon yapabilecegine de hic inanmiyorum. Inanmam icin de bana somut birsey göstermedi bugüne kadar.

O zaman Tudora destek verenlere niye o yakıştırmayı yapıyorsun ?

Mesela Ömer,ben veya sarper(Dahası da vardır aklıma gelenler) olsun Başakşehir maçından sonra bile desteğimizi sürdürdük.Büyük ihtimal dediğin gibi olacak Bjk maçından sonra isteğiniz olacak yollar ayrılacak

Lakin bu senin dediğin olayı haklı çıkarmaz.Galatasaray'ı şahıslardan üstün tutuyorum şahsen,şu tabloda sevmediğim Riykerink olsa ona da destek çıkardım

Bu maçı rahat kazaniriz, statta ortam güzel olur bir haftalığına rahat ederiz ama Beşiktaş karşısında ne yapacağız bilmiyorum gerçekten. Vallahi Tudor bir takımın olumlu havasını bu kadar bozabilirdi nerdeyse cikmayalim 3-0 kaybedelim moduna girdik buyuk maç rezaletlerin sayesinde.

Tudorun önemli olan anadolu maçlarını kazanmak saçmalığının patlayacağı maç. Takım özgüven kaybetti, oyuncularda hocaya güven sıfır, toparlayacağını düşünmüyorum. Alanya maçından sonra savunulacak hiçbirşeyi kalmayacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt