Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç ümidim yok bu maçtan. Alanya iyi takım ve biz hiçbir iyi takımı yenemiyoruz...
Hiç ümidim yok bu maçtan. Alanya iyi takım ve biz hiçbir iyi takımı yenemiyoruz...
Elbette , Heis
Kısaltmalarından hiçbir şey anlamıyorum. Öğle saatlerinde beni alıntıladığın bir postun sonunda yine bir şeyler yazmıştın sonunu anlamamıştım; şimdi de bu mesajını anlamadım. Bunun daha çok öncesi de var :asd22:
Kısaltma kullanma yahu![]()
Reis tfondan yazarken çabuk oldun diye yazıom orda Bş B şehir Hh de hofenheim :ka19::asd22:
Kale arkalarinin cezalari gencler macinda bitmemis miydi ? Bir de cezali olununca koltuklar degil kisiler cezali oluyor , yani o kisi devrettiginde yine o bilet ile o koltuk doluyor
Kimse heba etmiyordur biletini , hele de kale arkasindakiler
17 mac 38 puan ilk yari icin iyi midir ? kalan 5 macta 4 galibiyet akip bjk ye yenilirsek tablo bu oluyor
2 şer maç ceza yiyenler vardı kale arkası altta
2 ve 3 mac cezalar bati ve dogu tribunde . Kale arkasindaki tum cezalar tek mac idi
Ben iyi oynarken de eksiklerimizi dile getiriyordum. Öyle birden ortaya ciktigim falan yok.
Herkes burada Kayseri'yi Osmanli'yi yenerken mest olurken ben bu takimin hücuma dair belirgin bir oyun plani yok neredeyse hersey dogaclama diyorken herkes bana sallamisti Tudor'un basliginda basta en büyük fedaileri olmak üzere. Önemli olan kötü giderken birseyleri görmek ve elestirmek degil daha önceden olabilecekleri öngörebilmek ve bunlara önlem almak.
Büyük maclarda tökezleyecegimiz o kadar belliydi ki, bunu Tudor bagira bagira gösteriyordu bize ama görmek istemedi millet. Fener'e 5 atariz havada karada parcalariz diye kendinden geciyordu herkes. Benim gayem hakli cikmak falan degil. Ben Galatasarayi düsünüyorum. Tudor'a zerre güvenmedigim kadar bizi sampiyon yapabilecegine de hic inanmiyorum. Inanmam icin de bana somut birsey göstermedi bugüne kadar.