Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 643
bilet ver gitmeyen eskort evladıAglamayi kesin gidin takima destek verin
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilet ver gitmeyen eskort evladıAglamayi kesin gidin takima destek verin
Hosgeldin renkdash Bjk macinda seni burda gormeyi arzularim3 Aylik cezam bitti gecen sefer kufur etmiycem dedim 15 dakika dayanamadim bakiyorumda bazi kuslar hiç ceza almiyor bu sefer nederlerse desinler kufur filan etmiycem yeter artik bu arada en kisa zamanda eski performansimiza geri doneriz insallah kufur etmekten Tecrubeli uye olmusuz haberimiz yok yaw Neyse artik temiz bir sayfa açiyorum forum hayatima
Hoşgeldin aga seni görünce ozan geliyor aklıma3 Aylik cezam bitti gecen sefer kufur etmiycem dedim 15 dakika dayanamadim bakiyorumda bazi kuslar hiç ceza almiyor bu sefer nederlerse desinler kufur filan etmiycem yeter artik bu arada en kisa zamanda eski performansimiza geri doneriz insallah kufur etmekten Tecrubeli uye olmusuz haberimiz yok yaw Neyse artik temiz bir sayfa açiyorum forum hayatima
Hosgeldin renkdash Bjk macinda seni burda gormeyi arzularim
------------------Tolga-------Ndiaye----------
Sinan/Yasin------Belhanda------Rodrigues
Bu düzenle çıkalım.Selçuk'un bir ümit oynama hevesi kursağında kalsın.Sinan ve Yasin konusunda el mahkum,yoksa Selçuk denilen haram yiyici yine millete kafayı yedirtir.