Tek sevindiğim konu derbi öncesi Türkiye kupası maçımız da varmış. Türkiye kupası maçlarına gidiş geliş çok rahat oluyor kimse gitmiyor diye. Bir keyif ona da giderim derbi öncesi. Girişi çıkışı rahat rahat.

ahmet sivriyi koysun forvete 2 forvet oynayacaksa tudor bey

[FONT=&quot]Alanyaspor, sakatlığı bulunan Vagner Love ile Junior Fernandes'in bugün antrenmana katılmadığını, gribal enfeksiyon nedeniyle dünkü idmana çıkmayan Emre Akbaba'nın bugün takımdan ayrı koşu yaptığını açıkladı.[/FONT]

3 Aylik cezam bitti gecen sefer kufur etmiycem dedim 15 dakika dayanamadim bakiyorumda bazi kuslar hiç ceza almiyor bu sefer nederlerse desinler kufur filan etmiycem yeter artik bu arada en kisa zamanda eski performansimiza geri doneriz insallah kufur etmekten Tecrubeli uye olmusuz haberimiz yok yaw Neyse artik temiz bir sayfa açiyorum forum hayatima

3 Aylik cezam bitti gecen sefer kufur etmiycem dedim 15 dakika dayanamadim bakiyorumda bazi kuslar hiç ceza almiyor bu sefer nederlerse desinler kufur filan etmiycem yeter artik bu arada en kisa zamanda eski performansimiza geri doneriz insallah kufur etmekten Tecrubeli uye olmusuz haberimiz yok yaw Neyse artik temiz bir sayfa açiyorum forum hayatima
Hosgeldin renkdash Bjk macinda seni burda gormeyi arzularim

Hoşgeldin aga seni görünce ozan geliyor aklıma
Sinirlerini kontrol etmeyi dene

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk ve Tolganın beraber oynamaları ürperti yaratsada Alanyanın sersefil ortasahasına üstünlük kurarız galiba,bu maçı kazanmamız şart haftaya Beşiktaş maçında apayrı bir performans bekliyorum takımdan,Fernando ve Feghde dönecek zaten

Love ve Fernandes yokken hücumda Emre sihirli işler yapmazsa bize gol atamazlar,Gomis ve Belhanda ile fişi çekmeliyiz yeterince puan kaybettik

Hâlâ koşmaya tenezzül etmeyen Selçuk deniliyor.Allahım sen sabır ver.

------------------Tolga-------Ndiaye----------

Sinan/Yasin------Belhanda------Rodrigues

Bu düzenle çıkalım.Selçuk'un bir ümit oynama hevesi kursağında kalsın.Sinan ve Yasin konusunda el mahkum,yoksa Selçuk denilen haram yiyici yine millete kafayı yedirtir.

Tudor gibi bir beden ogretmeninin kovulmasi icin bu macida kaybetmemiz lazim.

Yemin ederim bu macida kaybedelim sevinirim. Gelecegimiz icin yenilgi lazim yoksa bu beden egitimi ogretmeni bizi maffedecek.

------------------Tolga-------Ndiaye----------

Sinan/Yasin------Belhanda------Rodrigues

Bu düzenle çıkalım.Selçuk'un bir ümit oynama hevesi kursağında kalsın.Sinan ve Yasin konusunda el mahkum,yoksa Selçuk denilen haram yiyici yine millete kafayı yedirtir.

Rodrigues'i Tudor hayatta oynatmaz belki dakika 85. de oyuna alir ama belki alir oda kesin degil yani.

Tolga ndiaye ile çıkarsan orta sahadan pasla çıkacam diye 90 dakka değil 90 saat beklersin.

selçuk ndiaye
feghouli belhanda garry
gomis

çıkmalı, Selçuk’un pas becerisi kadrodaki diğer orta sahalardan iyi. ayrıca iç sahadayız belhanda 8.5 gibi oynayacağı için selçuk defansif anlamda göze batacağını sanmıyorum.
halihazırda adamların 2 önemli ofansif silahı oynamıyor zaten.

tolga ile lato sahada olursa istifanı maç sonu ver imparatudor bey

5 atarız küçük takım sonuçta ama bjk derbisinde tarihi fark olabilir 11 defans çıkmalıyız

Bana kalan 5 macta 4 galibiyet bjk maglubiyet deseler kabul eder hic cikmam maclara

12 puan gayet iyidir finishte , bjk hic puan kaybetmese bile 1 puan gerimizde kalir , ki onlarin maclari daha zor

o yuzden alanya maci benim icin bjk macindan onemlidir

hızlı hücumlara dikkat. Bence Selçuk olmaz bu maçta. Solda mutlaka Linnes olmalı. 3-4-2-1 Fernando yokken olabilir. Hızlı atakları ancak 3'lü oynarsak çözeriz.

---Serdar--Maicon--Denayer---
Mariano--Tolga--Ndiaye--Linnes
----Rodrigues---Belhanda----
------Gomis------

Geri
Üst Alt