- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Ayaga kalkmak için ideal bir maç olabilir bu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanya eksikleri var o zaman çıkmasın maça
Enteresan işler dönüyor burda
Bjk maçıda 3 puan Alanya 3 puanlık maç
Eşik farklılıkları var sadece aralarında
Burda bjk maçı 3 puan olsa alanya maçı 0 olsa ikiside aynı kapıya gelecek
Neden hala ısrarla takımı ileriye itmek yerine geriye çekmek istiyorsunuz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu nasil taraftarlik anlayisi arkadas? Kusura bakma ama utanmiyormusunuz bunu yazarken? Diyelim fark yedi takim, e ne olacak? Ilk kez mi agir yenilgi almis olacagiz. Zamaninda biraksaydin o halde taraftarligi.
Kötü günlerde takim senin destegini alamayacaksa yemisim böyle taraftarligi acikcasi. Hele ki takim liderken.
Yeterli galibaNeresinden anlıyorsan?. En iyi haliyle bile Alanyaspor Galatasarayımızdan puan almak bir yana, zorlayamamalı bile; eti ne budu ne adamların?. Kayda değer tek özellikleri extra meziyetlere sahip hücum oyuncuları; e onlar da yok şansımıza. Bunu söylüyor olmak niye batıyor ki sana?. Bu durumda, eksik Alanyasporu bile kendi sahamızda yenebileceğimizden şüphe duyduğunu, olumsuz skor durumunu makul göstermenin yolunu yaptığını düşünmez miyim?. Bir daha düşün bence...
Neresinden anlıyorsan?. En iyi haliyle bile Alanyaspor Galatasarayımızdan puan almak bir yana, zorlayamamalı bile; eti ne budu ne adamların?. Kayda değer tek özellikleri extra meziyetlere sahip hücum oyuncuları; e onlar da yok şansımıza. Bunu söylüyor olmak niye batıyor ki sana?. Bu durumda, eksik Alanyasporu bile kendi sahamızda yenebileceğimizden şüphe duyduğunu, olumsuz skor durumunu makul göstermenin yolunu yaptığını düşünmez miyim?. Bir daha düşün bence...
Bu arada herkes kendi istediği gibi destek olabilir, ben olsam dedim. İstanbul’da olmadığım için zaten gitme durumum yok, olsa da gitmezdim. Herkesin bakış açısı farklıdır, milleti yargılamayı kesin bir zahmet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığın çok acı verici bir yazıydı. Resmen, takım kazanmadığı sürece umrumda olmaz, desteklemem manasına çıkıyor yazdıkların. Ve bu bir taraftara yakışmayan hareket. Bence tepkiler gayet normaldi. Yargılama diyorsun ama sende milleti tetikliyorsun. Yazdığının normal olmadığının farkındasındır herhalde.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorun takımın malum maçlara yenileceğini bile bile ve ezik bir psikolojiyle çıkması. Bunun da en büyük sorumlusu Tudor ve deha taktileri. Koskoca takımın elin 5 paralık camialarına rezil olmasını kaldıramıyorum, üstelik de elimizdeki kadro hepsini yenebilecek güçteyken. Kabul edilebilecek bir şey değil bu çünkü. Sen yarın gidip Alanya’yı yeneceksin muhtemelen ya sonraki hafta? Tinerci sürüsünün 60. dakikadan oley oley çekmesini kaldırabilecek misin? Tabii kesin olacak değil bu ama antrenörümüzün bu maçlara özellikle hazırlandığı malum. İnsan inanılmaz derecede sinir oluyor
Yarın deha hocamız Denayer’i başlatacakmış misal ön liberoda haberlere göre, milleti asıp keseceğinize onu tartışın.
Asıl sen neresinden anlıyorsun? Adam yol mol yaptığı yok. Sadece bu tarz bir düşünce yapısının anlamsız olduğunu gösteriyor.
Olabilir ama iste aslinda bunu tartismak zorunda olmamiz sinir bozucu olan.Yarın bu saatlerde BJK ile fark 6 veya 7 olabilir mi? Sanırım bunu tartışmamız gerekiyor artık.
Olabilir ama iste aslinda bunu tartismak zorunda olmamiz sinir bozucu olan.
Mesele o degil, arada ki farkin bu halde olmasindan bahsediyorum.Niye ki? Adamalr Malatya'yı yenebilirler tabiki bunda sürpriz birşey yok.
Neyi göstermiş ki ne gördün, anlat bir hele?...
''Büyük maç kazanmasak da olur''. En önemli özelliği -bu maçta oynamayacak olan- hücum oyuncularının extra meziyetleri olan Alanyaspor' u da yenemezsek neyi konuşacağız peki; benden habersiz Alanyaspor da mı büyük takım olmuş?...
Bende sinir oluyorum. Yarın 4 atıp haftaya dakka 60 da oley çekseler bile maçı hep izleyeceğim. Hep destekleyeceğim. Tabiki yediremiyorum kendime bu maçların kaybını ancak bu destek vermiyeceğim anlamına gelmez. Ben zaten denayer in sahada bulunmasının yanlış olduğunu söyledim. Ben her gördügüm şey hakkında yorumumu yazıyorum.
Ben desteklemeyeceğim mi dedim? Ben olsaydım stada gitmezdim dedim, stada gitmeden takım desteklenmiyor mu? Ama bahsettiğim psikoloji konusunda fikrim hala daha sabit, insanın hevesini kırar o psikoloji. Barca’da Valverde Real’den 5, Atletico’dan 4, Valencia’dan 3 yeseydi desteklenir miydi acaba? Veya PSG, Lyon’dan 5, Monaco’dan 3 yeseydi Emery desteklenir miydi? Bunlar büyük camialar, bu camialarda takımın itibarını ve onurunu kıracak TD’ye direk yol verirler. Fikrime göre biz de Türkiye’nin Barca’sı olduğumuza göre Tudor gibi ezik ve vasat bir TD’nin bizde işi yok. Bu rezil ve itibar kırıcı sonuçları da bize yaşatmaya hakkı yok
Mesele o degil, arada ki farkin bu halde olmasindan bahsediyorum.
Su an belkide iki haneli veya iki haneliye yakin fark vardi.
O sezon ile bu sezon arasinda ki fark, o sezona kötü basladik bu sezona iyi.İşte bu beklenti abartı bence. Şu an 10 yeni oyuncuyla sezona başlayan bir takımın 3-4 senedir beraber oynayan 2 takımla mücadelesini izliyoruz. Üstelik BJK'nin bizden iyi kadrosu da var totalde. Ha bana kalırsa hocaları da iyi bizimkinden ama bugün bizim başımızda Terim de olsa fark en fazla 2 puan fazla olurdu ne olacak. Daha geçen gün örnek verdim. 2011-2012 sezonu ezeli rakipleri en sıkıntılı yakaladığımız sezondu ve o sezodna bile 12. haftayı 22 puanla 2. sırada geçmişiz.