Yeterli galiba
338fb17f88e8eadcfdba8f1573cef622.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öfff!...Ben ne diyorum, sen ne diyorsun?...Her takımın bir karakteri vardır; Alanyasporunki de hücum oyuncularının extra meziyetleri. Daha yakın zamanda Şenol Güneş bile ''Defansına 2-3 adam koy, şampiyonluğa oynasın'' dedi Alanyaspor için. Çok bariz olmasa, başka bir takım için bu ifadeyi kullanmaz bir TD. Hücumdaki en önemli iki oyuncusu da yok; neyi tartışıyoruz?....

Diyorum ki; Alanya maçının kazanılması bir kıstaz olmaz; puan kaybı fecaat olur. (İnşaallah) BJK maçının kazanılması Tudor' a sezonu tamamlama kredisini kazandırır, beraberlik de olumlu değerlendirilir...İtirazını söyle de cevap vereyim...

Mourinho Real'e geldiği ilk sezon Barca dan 5 yedi. Hatta Messi 3 yada 4 asist yapmıştı o maç , dün gibi hatırlarım. Ertesi sezon şampiyon oldu mourinho. :))

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başı Süper Kupa’da kendi sahasında 2-2 kalıp deplasmanda son dk yediği golle 3-2 yenilmişti. Takım umut veriyordu ve o sonuç alındığında daha Ekim ayıydı kardeşim. Barca’nın uzay takımı olduğu zamanlar, ben günümüzden bahsediyorum. Senin hocan 7 büyük maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik almış. Üstelik senin dışında vasat kariyeri olan 39 yaşında bir stajerden bahsediyoruz. Ek olarak sen daha geçen gün Tudor’u eleştiriyordun yanlış yere savundum diye, ne ara döndün?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeneriz herhalde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon başı Süper Kupa’da kendi sahasında 2-2 kalıp deplasmanda son dk yediği golle 3-2 yenilmişti. Takım umut veriyordu ve o sonuç alındığında daha Ekim ayıydı kardeşim. Senin hocan 7 büyük maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik almış. Üstelik senin dışında vasat kariyeri olan 39 yaşında bir stajerden bahsediyoruz. Ek olarak sen daha geçen gün Tudor’u eleştiriyordun yanlış yere savundum diye, ne ara döndün?

Son yazında saçmalıyorsun. Adamın yaptığı yanlış işlere yanlış diyorum zaten. Ben Tudora önceden ciddi ciddi tam olarak güveniyordum. Git gide azaldı ve Başakşehir maçın da ise patladı. Zaten az önceki mesajlarımdan birinde açıkladım. Tudora bende güvenmiyorum artık tam olarak fakat sabretmek dışında yapacak birşey yok. Çünkü Hamza'dan beri sabretmeyip değiştiriyoruz, her gelen hoca da 10 hafta sonra gidiyor. Ve sonuca gidemiyoruz.

Ercan o yazısında başka birine lafta bulundu. Biri dedi ki Maicon sarı görmesin. Görürse Beşiktaş maçına çıkmasakta olur. Ercan da dedi ki. O zaman Alanya'nın eksikleri var çıkmasınlar bizim maça. İşte bu zihniyetin saçmalığını açıkladı Mustafacım. Takip etmiyormusun mesajları ?

Mesajları takip etmeden post atmamaya özen gösteririm, dediğin gibi olduğunu zannetmiyorum. Alanyasporun eksik futbolcularına vurgu yapanlara yönelik olduğu açık o mesajının. Değilse de hata kendisine aittir; ya alıntıyla cevap verecekti, yahut daha açık ifade edecekti...

Mesajları dikkatli takip etmeyen sensin bence:)...

Mesajları takip etmeden post atmamaya özen gösteririm, dediğin gibi olduğunu zannetmiyorum. Alanyasporun eksik futbolcularına vurgu yapanlara yönelik olduğu açık o mesajının. Değilse de hata kendisine aittir; ya alıntıyla cevap verecekti, yahut daha açık ifade edecekti...

Mesajları dikkatli takip etmeyen sensin bence:)...

Ben eminim. Önceki mesajlara dönüp bak. Kim takip etmemiş :).

rakip eksik ya da değil,bu artık önemli olmamalı.biz kurdugumuz kaliteli kadronun hakkını vermeliyiz sahada.tudor denen zat vermeli tabi daha çok.

Yarın bu saatlerde BJK ile fark 6 veya 7 olabilir mi? Sanırım bunu tartışmamız gerekiyor artık.

Malatya'nın oyun planı maçın kaderini belirler daha önceki maçlarda da aynı yorumu yaptım. Beşiktaş kapanan takımları açamıyor, açık oynayan takımları parçalıyor eğer ki malatya iyi kapanırsa 1 puan rahatlıkla alır bir de maç kapalı gişe olacakmış eğer ki taraftarın gazıyla saldırmaya kalkarsa kendi sahasında 3-4 yerler, olması gerekense taraftarın gazıyla çok daha iyi defans yapıp kontra atak kovalamak olmalıdır

Alanya’nın eksikleri kimin umurunda? Sen çıkıp kendi topunu oyna rahat kazanırsın. Love olsa zorlardı tabii ama bu rakibe göre oynama zihniyetli yapıdan nefret ediyorum. Önlem alması gereken o

Tudor'un son antrenmanda denediği kadro buymuş. Ben beğendim. Mariano'nun Sinan'la çok daha etkili olacağını düşünüyorum.

son anrenman.webp

kirmizi yerseler. Sari görürseler, cifte sari yesinler bari
Sanırım 4 sarı karttan olan ceza ile kırmızı kart ceezası birleşirse o durumda 1+1 maç ceza oluyor.

Kırmızı kart ilk resmi maçta, sarı kart cezası da lig maçında çekiliyor.

Tudor'un son antrenmanda denediği kadro buymuş. Ben beğendim. Mariano'nun Sinan'la çok daha etkili olacağını düşünüyorum.

Normal de çıkılması gereken doğru kadro olduğundan Tudor kadroyu ve sistemi değiştirecektir :D

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Sanırım 4 sarı karttan olan ceza ile kırmızı kart ceezası birleşirse o durumda 1+1 maç ceza oluyor.

Kırmızı kart ilk resmi maçta, sarı kart cezası da lig maçında çekiliyor.

2'nci sarıdan kırmızı olursa o maçta görülen sarı kart iptal edilir ceza kupa da çekilir beşiktaş maçına 3 sarı kartlı çıkarlar

Besiktas macinda Tolga yine sol kanatta oynayacaksa işimiz yaş

Geri
Üst Alt