Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Bence ndiaye yı uzaya gönderelimNdiaye' nin kaleci performansını görmek istiyorum; Tudor' umuz bizden esirgemeyecektir!ley:...
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ndiaye yı uzaya gönderelimNdiaye' nin kaleci performansını görmek istiyorum; Tudor' umuz bizden esirgemeyecektir!ley:...
Alanya maçını değil bjk maçını bekliyor herkesGalatasasaray'ın olası galibiyetini küçültmek için forumda dahi yok Alanya şöyle böyle denmeye başlanmış.
Bence ndiaye yı uzaya gönderelim
Ndiaye topçu olduğuna karşı şüphelerim varBirileri uzaya gönderilecekse, Ndiaye benim sıralamamda öncelik alamaz; Tudor ve Belhanda varken!:asd22:...
Ndiaye topçu olduğuna karşı şüphelerim var
Adam lik işine girersen oyuncu kalmaz piyasadaBenimde Belhanda' nın adam, Tudor' un TD olduğuna dair!...
Nice küme düşer şino da mls yapar herhold
Adam lik işine girersen oyuncu kalmaz piyasada
Tudor için konuşmak çok erken
Arayı açamadık diyorsun yeni kurulan takımız monte edilen edilecek oyuncular sistem oturmamışGidişat o ki, geç bile kalmış durumdayız, rakipler türlü sorunlar yaşarken arayı açamadık; bizde ivme aşağı dönmüş durumda, düzeleceğine dair bir emare de göremiyorum maalesef (Futbolcuların mimikleri bu dediğimin kanıtıdır). Mevcut endişelerimi bile gölgede bırakan saçmalıklarıyla bütün iyimser beklentilerimi boşa çıkardı.
Bana ilk sezonun içine etmiş FR için söylenen, (Ligin zorluğunu gördü artık, bu sezon işi ciddiye alacaktır!) saçmalığını hatırlatıyor, Tudor' u destekleyenlerin kullandığı argümanlar aynı Polyannacı zihniyetin yansıması...
Bunların hepsi doğru, lakin ilk 7-8 hafta sonrası bir çok renktaşımız rakipleri kaç parçaya ayıracağımızı konuşuyor, coşkulu Futbol yüzünden o çerçevede haklılardı belki ama aynı zamanda bir şeyler iyi giderken bile eksikleri dile getirenlere söylenmedik laf bırakılmıyordu.Arayı açamadık diyorsun yeni kurulan takımız monte edilen edilecek oyuncular sistem oturmamış
At başı yapacağımızı sananlar var hala
Sol bek yok alternatif forvet yok
Bu işler bu kadar kolay mı
Carrasso
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Tolga
Yasin Badou Garry
Gomis
Bu kez 11 kisi ,tamamdir
guzel kadro guzel dizilim , gelecek mactan itibaren de sinan yerine fegouli yaptin mi tamamdir
Arayı açamadık diyorsun yeni kurulan takımız monte edilen edilecek oyuncular sistem oturmamış
At başı yapacağımızı sananlar var hala
Sol bek yok alternatif forvet yok
Bu işler bu kadar kolay mı
Eğer ki bu kadroyla çıkarsa ilk kez doğru kadroyla çıkmış olacak sonunda doğru yolu bulmuş olur
Tudor, Alanyaspor maçında cezalı olan Fernando'nun yerine Selçuk İnan'ı oynatmayı düşünmüyor. İşte muhtemel 11: (Hürriyet)![]()
Takım ne zaman bozulmaya başladıBunların hepsi doğru, lakin ilk 7-8 hafta sonrası bir çok renktaşımız rakipleri kaç parçaya ayıracağımızı konuşuyor, coşkulu Futbol yüzünden o çerçevede haklılardı ama aynı zamanda eksikleri dile getirenlere söylenmedik laf bırakılmıyordu.