Takımın performansı düştü diye Stada gitmeyin , takımı desteklemeyin iması yapan herkesin taraftarlığı forum üyeleri tarafından sorgulanabilir. Bundan doğal birşey yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

100%

zirlamayin

biraz daha kirici cümleler kurarsaniz sevinirim
iyi aksamlar

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Sen mi belirliyorsun taraftarlık kıstaslarını ? Üstü açık tudoru eleştirmiş adam bu maçı alsakta haftaya işimiz çok zor demiş yalan mı ? Takımın performansı düştü , fark kapandı haftaya muhtemelen liderlik gidicek ve bunların sorumlusu yüzde 80 tudor adam eleştiriyor neyi yanlış sen taraftar değilsin diyorsun ?

Kötü gün yaşamıyoruz şuan manyak 1 hocanın deney tahtası olduk çıktık koskoca kulüp ve milyonlarca taraftar olarak bakalım tudor bu sefer ne saçmalıyacak diye bekliyoruz.
Ne alaka tudor var diye maça mı gitmeyecegiz
Bu nasıl bir kafa
Ben Galatasaray küme düşsün yine bir saniyesini kaçırmam izlerim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam anladim ben olayi Kenan. Sen tepki ve protesto nedir karistiriyorsun. Senin söyledigin tepki degil, protesto alanina girer.

Bu sürecte takimi protesto etmeyi kendi taraftarligina yakistiriyorsan, seni baglar. Ama bende bunu elestirir ve sorgularim. Cünkü Galatasaray taraftari takimi her zorlugun altindan kalkabilecegini düsündügü icin destekledi hep. Ortada zor bir sürec yokken bile sen tepkini protestoya cevireceksen, gecmis olsun Galatasaray camiasina.
Bende buna katilmiyorum iste.
Bazen birileri hatalarindan vazgecmiyor ise Tepki, gerektiginde Protesto edilmeli.
Bu yüzden Galatasaray kaybetmez, ha bazen biseyleri kazanmak icin kaybetmeyi de göze almak lazim orasi ayri.

Tudor'a eleştirene lafım yok

Ama bazıları var ki öyle bir eleştiriyorlar Tudor gitsin yarıştan kopalım umurlarında olmaz.Çünkü haklı çıkma davası Galatasaray menfaatlerinden üstün onlar için

dualogic.jpg

Şaka gibi. Forumda lider takımın maçına gitmem, sonraki hafta ne de olsa kaybeder temalı mesaj değil de bu mesajı eleştiren % 100 haklı mesaj garipseniyor ve mesajı atan haksız görülüyor. Enteresan.

Bende buna katilmiyorum iste.
Bazen birileri hatalarindan vazgecmiyor ise Tepki, gerektiginde Protesto edilmeli.
Bu yüzden Galatasaray kaybetmez, ha bazen biseyleri kazanmak icin kaybetmeyi de göze almak lazim orasi ayri.
Birseyleri kaybetmenin zamani degil simdi takim liderken. Takim 2. olursa, 3. olursa bile zamani degil. Yahu ciddi ciddi kendime soruyorum, sizin amaciniz nedir? Sürekli kriz ortamindan mi hoslaniyorsunuz yoksa nedir yani anlamiyorum. Takim lider degilmi? Yarin 12. hafta maci basliyor bizim adimiza degilmi?

Bu nasıl bir kafa

Ya bak bu mesaji begenmissin Kenan. E 2 saattir ne anlatiyorsun ki ozm bana? Ercan diyor, takim küme düsse bile her saniyesini izlerim. Sen ise takim liderken stada gitmemeyi destekliyorsun.

Kendinle celistigini söylemismiydim?

yarın puan kaybı olsa da vursak diye bekleyen "belli" medyacı ve taraftara inat kazanacağız. Vallahi yedirmeyeceğiz,billahi yedirmeyeceğiz.

Bu nasıl bir kafa

He aynen öyle dedim ben zaten tebrik ediyorum açıkladığın için

Birseyleri kaybetmenin zamani degil simdi takim liderken. Takim 2. olursa, 3. olursa bile zamani degil. Yahu ciddi ciddi kendime soruyorum, sizin amaciniz nedir? Sürekli kriz ortamindan mi hoslaniyorsunuz yoksa nedir yani anlamiyorum. Takim lider degilmi? Yarin 12. hafta maci basliyor bizim adimiza degilmi?

Ya bak bu mesaji begenmissin Kenan. E 2 saattir ne anlatiyorsun ki ozm bana? Ercan diyor, takim küme düsse bile her saniyesini izlerim. Sen ise takim liderken stada gitmemeyi destekliyorsun.

Kendinle celistigini söylemismiydim?
Eger Tudor efendi böyle devam ederse biseyleri kaybetmeye cok yakiniz, bunun belirtileri gümbür gümbür ortaya cikti zaten böyle maclarda.
Ati alan üsküdari gecmeden taraftar biseyler yapilmasini bekliyor ve bunu Tudorun yapabilecegine inanci nerede ise kalmadi.

Eger Tudor efendi böyle devam ederse biseyleri kaybetmeye cok yakiniz, bunun belirtileri gümbür gümbür ortaya cikti zaten böyle maclarda.
Ati alan üsküdari gecmeden taraftar biseyler yapilmasini bekliyor ve bunu Tudorun yapabilecegine inanci nerede ise kalmadi.
Cevabima cevap vermedigin icin tsk ederim. Neyse uzatmanin anlami yok.

Bence taraftar olarak biraz silkelenmek gerekir. Son bir kac yildir/aydir taraftar olarak fazla ütopik dünyalara kacmis durumundayiz. Realiteye dönmekte fayda var.

Cevabima cevap vermedigin icin tsk ederim. Neyse uzatmanin anlami yok.

Bence taraftar olarak biraz silkelenmek gerekir. Son bir kac yildir/aydir taraftar olarak fazla ütopik dünyalara kacmis durumundayiz. Realiteye dönmekte fayda var.
Hangi cevabina anlamadim?
Realite ortada Hakan, dokuz önemli mac, bu maclarda skorlari gectim ortaya konan futbol, yapilan hatalar bunlar hep realite, olan, yasanan durumlar.

FutbolArena

ÖZEL - Galatasaray'da, Alanyaspor maçında cezalı Fernando'nun yerine orta sahada Jason Denayer görev yapacak.

Allahalla

Geri
Üst Alt