hakan gelip bizim futbol bilgimizi eleştirmeden evvel bu denayer adlı top tepicinin stoke city de bir kaç maç önlibero oynadığı detayını şuraya bir yere sıkıştıralım arkadaşlar. Ha ben yanlış buluyorum o ayrı ama maksat hakan'ın gazabına uğramamak. :(

Yanlışlarına yanlış demek boynumuzun borcudur

giphy.gif

Sinan kendi etti kendi buluyor.

Bu konu Tudor'a nadiren katildigim konulardan birisidir. Ben olsam ben de 1 dakika bile oynatmazdim onu. Benim tek bir beklentim vardi o da cikip bütün takimin önünde yaptiklarindan dolayi özür dilemesiydi. Bunu yapsaydi basinda yer alirdi ama yapmadi kuvvetle muhtemel.

Bu kadar destek ciktik kendisine Hamza döneminde olsun ondan sonra olsun. Yetenekli futbolcu ama kelimenin tam anlamiyla tam bir gerizekali. Böyle beyinsiz olunmaz, resmen yetenegine ihanet ediyor. Kendini biraz zorlasa, futbolu ve meslegini ciddiye alip futbola saygisi olsa degisilmez bir futbolcu olurdu hem Galatasaray icin hem de bu kadar yerli kitligi cekilen ülkenin Milli Takim icin.

Yasin den niye faydalanmiyor diye Tudor'u elestiririm mesela ama Sinan dan neden faydalanmiyor diye pek birsey demem cünkü ben de cok kirginim ve kizginim Sinan'a. Resmen bilerek top oynamadi mesela Östersunds maclarinda falan. Afra tafralar artistlikler yok Benficalar. Sen kimsin ulan? Galatasaray olmasa Almanya da 3.liglerde sürünecektin muhtemelen bu kafa yapinla oradan da öteye gidemeyecektin.

Hamza'ya cok kizdik ettik de ondan sonra gelen hocalar da bu adamin tembel oldugunu falan ima ettiler. Hatta yaz kamplarinda yer alan gazeteciler falan da hep bu herifin isteksizliginden bahsediyorlardi. Destek destek de bir yere kadar, begenmiyorsa defolup gidebilir burasi hayir kurumu degil. Hele hele böyle apaci Almancilarin cocuk oyuncagi hic degil. Bunu da Sinan'a bu forumda en cok destek cikanlarin basinda gelen birisi olarak söylüyorum. Ya akillanir adam olur ya da defolup gider.

Dedigim sadece Sinan icin gecerli degil. Bunun gibi her gerizekali futbolcu icin gecerli.

Maça gidemeyeceğim. Kombinemi devrediyorum ücretsiz. En çok ihtiyacı olan özel mesaj atsın koltuğumuz boşa gitmesin.

denayer'in ön libero oynamasini elestirenler varmis cidden. bende denayeri ön libero oynatirim. servis edilen kadroda bir tek tolga'yi cikarip yasin'i yazardim. tudor az da olsa akillanmis görünüyor ama feghouli'nin cezasi bittiginde tolga degilde rodrigues yine kenarda otutursa veda ederiz kisa sürede.

tolga, selcuk gibi kaplumbaga hizindaki adamlari orta sahada düsünmüyorsunuz herhalde. bunlarin birbirine yakin oynadigi her mac rezil olma ihtimalimiz daha da artiyor.

__________Denayer
_____Badou_____Belhanda
Feghouli___Gomis___Rodrigues/Sinan

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Akşama yine Tolga o müthiş süratiyle, Bruma gibi yardırıcak kanattan. Iki üç kişiyi ipe dizecek. Defansı dagıtıcak iyce. ....ne deyim ben sana amatör Tudor. Heycanla her hafta maçı bekliyorum. Seyir zevki bırakmadın, haftaya besiktaşa karşı yine saçmalayacagını bildigim için.

Şu takımı bırak be allahın cezası adam. Bırak oynasınlar ya. Zaten belli bir kaliteleri var. Sen onları kısıtlamaktan başka hiç bir işe yaramıyorsun. Senin yerine 5e 10 kalas koysak daha iyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galip gelirsek bile Tudor'a rağmen olacağından hepimiz hemfikiriz galiba?
Lato ve Denayer'den biri ilk 11'de olursa veya Tolga yine kanatta oynarsa maç boyunca söveceğim kendisine zaten.

Gomis
Garry Yasin/Sinan
Tolga Ndiaye
Linnes Mariano
Serdar Maicon
Muslera

Böyle çıkılmalı maça bence.

Tudor'un gitmesini sağlayacak bir sonuçla maçı bitiririz umarım.

Bu dengesiz herifle bizim işimiz çok zor, o yüzden ne kadar erken o kadar iyidir.

Geri
Üst Alt