Bu koşu temposuyla oynadığımız en kötü maçımız bence şu ana kadar.
Üstelik Love ve Fernandes yok, Mbilla da sakatlanarak oyundan çıktı.

Bedava benzin yakıyoruz, çok ve boş koşuyoruz. Love olsa bunun acısı 60'tan sonra kesin çıkardı. Şimdi bile çıkmaz diyemiyorum. Baskılı görünsek de anahtar paslarda aşırı bir laubalilik var. Garry Rodriguez neden 30 milyonluk olmadığını ispatlamak istercesine oynuyor oyunu.

Latovlevici'nin neden solak olduğunu anlamıyorum. Sağ ayağını bundan daha kötü kullanıyor olamaz ki.
hiç bir derbi kazanamadan ve rezalet bir oyunla devreyi lider kapatırsak büyük ikramiye gibi olur devre arası akıllı transferler yaparsak iş değişebilir lehimize

Hüseyin göçek denen adam maçın içine etti ilk yarı

Yine bir maç yine hakem konuşuyoruz

ARkadaslar trollemeyin
Sari kart gorurse kupa macinda silinmiyir benim bildigim, bjk maci cezali oluyorlar

Yalniz hem macin gidisati hem badou ve maicon kart yemeden cikarmak icin hizli bir gol bulmaliyiz 2. yari basinda

Ya bu ndiaye ye ne oldu böyle ilk 3 maç herif makalele gibi oynadı sonra adam pısırık birine döndü klasik anadolu topçusu sendromu heralde
Olay Badou da mı bitiyor,
Yoksa Tudor onu limite / kısıtliyor mu, taktik görev ile.. tam belli değil

"Life is too short to be living somebody else's dream." Hugh Hefner | GSC Mobile Android App

Son düzenleme:
Ndiaye'nin pas kalitesi bu kadar kötü değildi ne olmuş bu adama şaşkınım

Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşmayı 36.642 taraftarımız takip ediyor.

DPfq7bIWkAA3Gbf.jpg

Süper rakam.Kutluyorum taraftarımızı.

Sarı kart görürlerse kupada çekerler cezayı uzatmayın yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yayıncı kuruluş yanlış bilmiyordur
e059e4c7023901630861ae323fedc485.jpg

Geçen hafta 5 yemiş bir takım için iyi rakam

Bjk genelde bütün iç saha maçlarını bu rakama oynuyo
Ama hala daha Taraftara laf eden var. Bu Taraftar o rezillik sonrası bu sene ortalamasına yakın doldurmuş stadı ama Latoyu ıslıklaması sorun oldu bu sefer. Taraftarın suçu ne, kaç maçtır Teknik Direktör bu adamın verdiği zararı görüp müdahele etmiyor ise? Taraftar bunu stadyumda dile getirmeyecek de nerede getirecek acaba merak ediyorum? Twitter da yapsa da suç oluyor, Stadyumda yapsa da.

Son düzenleme:
Takimda adam gibi adam varsa Oda Maicon adam gonulden oynuyor.

Geri
Üst Alt