Basit Alanyaya gol attığı için Yasin'i ilk 11 yazanlar var şaka gibi! Bunlar Gençlerbirliği'ne karşı iyi oynadığı için Başakşehir'e karşı da Eren'i yazan cahiller

Raad olun 2 kupon yapıp birinde ms1e evimi basıcam diğerindeyse fb ve başakşehir galibiyeti + derbi ms0 kombinasyonuyla rakip takımlardan maksimum puan kaybı derbiden ise galibiyet çıkartıcam. Artık iş başa düştü.

2-0 ya da 3-1 besiktas kazanir. Fark yiyecegimizi dusunmuyorum.
Başakşehir daha önce bizi iki defa 4-0 yenmişti, 5-1 o yüzden şaşırtmadı. Başakşehirle aynı kadroyla bir daha oynasak yine 4 yada 5 yeriz. Ama bjk bizi hiçbirzaman tarihi farkı bırak kolay kolay yenemez bile. O maçta 2 yada 3 yeriz en fazla. Zaten daha kötü bir sonuçta tudoru kimse bu kulüpte tutamaz. Ha bizim bjk ye karşı psikolojik üstünlüğümüz vardı normalde ama tudor sayesinde artık tüm zor maçlarda sıfır puan yazıyoruz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koyup geçeceğimiz bir müsabaka olacak

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine nasıl saçma bir diziliş ile çıkacağımızı merak ediyorum.Tolga iyileşirse ve Lato ile oynarlarsa,iddia ediyorum Quaresma kariyerinin en kolay maçını oynar.Umarım artık part time hocamız bunu görür.Ki hiç sanmıyorum.Tolga sakatlanmasa yine sol tarafın işlemediği bir maç olacaktı.

Kaybettirileceğimiz bir müsabaka olabilir,Burda Beşiktaşı yensek 9 puan fark olacak çünkü

koyup geçeceğimiz bir müsabaka olacak

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecen yaz sabahın ilk ışıklarında feghoulinin gelişini ilk biz görmüştük abi beinsportsta,bjkye koyup maçı kazandırması dileğiyle..

Aksi düşünülemez.
Garry Feghouli ikilisi değişmeli oynamalı.
Yasin son 30 dk girmeli.(İlla kanat çıkarılmamalı Belhanda kötüyse o çıkar Feghouli ortaya geçer)
xMxcNw.png

Denayer,Lato ve Ereni sahadan 100 Metre uzak tutmalıyız

Galatasaray 14 futbolcudan oluşuyor.

1. Muslera
2. Mariano
3. Maicon
4. Serdar
5. Linnes
6. Fernando
7. Ndiaye
8. Tolga
9. Feghouli
10. Rodrigues
11. Belhanda
12. Gomis
13. Yasin
14. Selçuk

Bunlar dışındaki isimler 10 dakika bile oynamamalı. Burada Nike Selçuk , Belhanda ve Linnes gibi yetersiz bulduğum isimler var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar azizin yüz kemiklerinde kırık var diye kulüp açıklama yapmış. Derbide oynamayacak herhalde :(

Serdar oynar bence. Dün o pozisyon olduktan sonra 60-70 dk oynadı, bir şey olmaz. Maske takar oynar, Denayer stoper oynayacaksa hiç çıkmayalım maça

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt