Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.827
- 297
- 233
Fb ve bjk maglubiyetleri , arada 11 de 11 e ne dersiniz ?
13 de 13 güzel olur derim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb ve bjk maglubiyetleri , arada 11 de 11 e ne dersiniz ?
Haha yine sacma sapan yorumlar yapmaya baslamisin. Sonsuz sevgi olmaz futbolda. Semih Kayayi 2011'de sevdin diye simdide sevmek zorunda degilsin.
Denayeri bende severdim geldiginde ama baktim hic olmiyacak bende kestirip attim, ayni Muslera konusunda. Ha iyi oynamaya baslarsa helal olsun laflarimizida yeriz eminim ki Can'da aynisi yapar. Ama su senin amacin nedir anlamis degilim cidden.
sayin abim sorum o degildi , ikisine de afiyetle yenilip ama arada 33 puan yaparsak nasil olur ?
O zamanki GS şimdiki GS değil, o zamanki BJK de şimdiki Bjk değil ve dahi o zamanki Yasin şimdiki Yasin değilŞampiyon olduğumuz sene bjkye de atmadı mı
Tudorla en iyi senaryo beraberlik. Tudorun yerinde olsam Belhandayi yedek baslatirim bu mac.
Soyle bi kadro kurardim :
Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selcuk (Tolga)
Feghouli Ndiaye Rodriguez
Gomis
yav bu kargalar zor maçları kazanamıyorsunuz diyo tamam eyvallahda onlar çok mu farklı. bizi g.t zoruyla yendikleri 0-1 lik mac dısında kimi yendiler. kendi evlerinde galibiyetleri yok fb basak ve bize karsı.