Bu maçın sonunda kupa vermiyolar tabi ama kazanmazsak şu lig tablosuna bir daha bakalım alttan kimler geliyo

TapaTalK

Yanginci tayfa dikkat!

Haftaya Fenerle puan farki 3 olabilir. Ama bu iste gercekten suni. Fener sampiyon fln olamaz, vasat takim. Ona göre haftaya aglamaya baslamayin, kompleks yapmayin.

kocaman bir maglubiyet yazin su maca

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Dogru kadroyu çıkarsın, takımı geri tutmasın. Aslanlar gibi mücadele edelim. İşte o zaman kazanırız,kaybederiz önemi yok. Yeter ki takımı kısıtlamasın

maçın sonunda kupa vermezler ama kaybedersen 34 hafta sonra o kupanın sapını verirler tudor, ona göre

So
ka
ca
ğız!!!

rodrigues sık sık defans arkasına koşu yapmalı,feghoulinin pasları çok önemli.

rodrigues ve feghouli aynı anda sahada olsunlar garanti kazanırız. hatta yasin rodrigues kanatlarda 10numara Feghouli denenebilir.. veya ndiaye 10numara merkezde tolga fernando falan..( biraz riskli olur ama.. )

Bunlara her türlü heryerde koyuyoruz geçen sene de 5 atarız diyorlardı mal josue olmasa yine yenmiştik öyle kolay yenemezler bizi adam gibi hakem olsun bunlar abartmıyorum kayseri de lige havlu atarlar .. bunları çok abartı millet yerin dibine sokulan fner 26 gol atmış bu çok övülen cenk babel q7 talisca ( burada hagi ile kıyaslayan vardı) oğuzhan lı galaksi takımı 19 atmış evet kayseri kadar gol atmış bu galaksi takımı.. bunlara koyalım bir sonraki hafta kayseri de havlu atarlar yine tekrarlıyorum.. başak var biz zaten lideriz fener girdi işin içine yok öyle bedava şampiyonluk ben bunlara kaybetmeyiz diyorum.. sonrası Allah kerim..

İnanılmaz bir yan top zafiyetimiz var ve Beşiktaş orta kafa gol üçlüsünde ligin zirvesinde yer alan takım.

Hücumdan önce nasıl defans yapabileceğimiz büyük bir soru işareti.

Quaresma - Babel ortaları ile Talisca, Cenk ve Negredo'nun kafa vuruşlarını düşündükçe hafiften bir ürperme geliyor.

Tolga yerine feghouli çıksın, Belhanda yedek kalsın N diaye önde oynasın vs falan hem hücuma yönelik tartışmalar dönüyor ama en büyük sıkıntımız defans. Muslera yan toplar konusunda Volkan'ın çeyreği bile etmiyor ne yapacağız bilmiyorum.

Duran top golü yemeden tamamlamamız imkansız gibi maçı. Şimdiden Muslera’nın çıkmayıp Talisca’nın köşeye kafayı koyması gözümün önüne geliyor. Bir türlü düzeltemedi şu huyunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma olaydı eyiydi koyardı 2 tane ☹️

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer dörtlü oynayacaksa Tudor

Mariano-Maicon-Serdar-Linnes dörtlüsü ile çıksın

Yoksa Q7-GG filan karşısına Tolga-Latovlevici-Denayer ile çıkmayalım kesinlikle

Birde Tudor 'un başakşehir maçında tek hücum hazırlanışı çift forvet ile beklerden orta açmaktı hem beklerimiz çıkamadı hem forvetler yeteri kadar beslenemeyince hiç bir hücum planımız kalmadı ...

Bjk karşısında aynı hataya düşmeyelim Pepe öyle kafa topu vurdurmaz kolay kolay ...

quaresmaya orta yaptırmayacaksın,babel ve taliscaya da şut imkanı vermeyeceksin.bu kadar basit.gereksiz yerlerde duran top imkanı vermeyeceksin.topu kornere değil taca çel.

Geri
Üst Alt